top icon
Επικαιρότητα

O λούτρινος Πήγασος της BMW που λάτρεψε ο Arnold Schwarzenegger

Η BMW μέσω του Arnold Schwarzenegger διαφημίζει τον λούτρινο Πήγασο που πρωταγωνίστησε στο διαφημιστικό σποτ της για το Super Bowl και μας λέει πως μπορεί να γίνει δικός μας.

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Arnold Schwarzenegger και η Salma Hayek πρωταγωνίστησαν στο διαφημιστικό σποτ της BMW για το Super Bowl, όπου διαφήμιζαν την αμιγώς ηλεκτρική BMW iX.

Σε εκείνο το αστείο σποτ ο Schwarzenegger, υποδυόταν τον Έλληνα θεό Δία και είχε ως κατοικίδιο έναν μικροσκοπικό Πήγασο. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ήταν αρκετά περήφανη για αυτό το μικρό, μυθικό πλάσμα ώστε αποφάσισε να το κάνει λούτρινο και να το βγάλει στη παραγωγή. Η BMW επέλεξε τον πρώην Κυβερνήτη και ηθοποιό Arnold Schwarzenegger να προωθήσει το παιχνίδι της στο Instagram. Μαζί με τον Schwarzenegger στο βίντεο εμφανίζεται ο ηθοποιός και bodybuilder Ralf Moeller. Να θυμίσουμε πως ο Moeller είχε τον ρόλο του Έλληνα θεού Ποσειδώνα στη διαφήμιση του Super Bowl της BMW.

Δείτε το βίντεο της BMW με πρωταγωνιστές τους Arnold Schwarzenegger και Ralf Moeller.

Στο βίντεο της BMW στο Instagram ο Schwarzenegger και ο Moeller ψιθυρίζοντας κάνουν «unboxing» το κουτί όπου μέσα βρίσκεται το νέο παιχνίδι της BMW ο λούτρινος Πήγασος. Ο λόγος στον οποίο ψιθυρίζουν είναι πως το σποτ έχει ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response – Αυτόματη Αισθητήρια Απόκριση Μεσημβρινού) επίδραση. Ο Schwarzenegger βγάζει τον λούτρινο Πήγασο από το κουτί του, θαυμάζοντας τόσο τα φτερά όσο και την βελούδινη υφή του. Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέχεια φιλάει τον Πήγασο της BMW καθώς τον έχει γοητεύσει από την πρώτη στιγμή.

Κλείνοντας το διαφημιστικό σποτ ο Arnold Schwarzenegger αναφέρεται στη Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία της BMW, λέγοντας πως η BMW δεν είναι γνωστή για τα παιχνίδια της, αλλά είναι γνωστή για τα αυτοκίνητα της. Ο Πήγασος της BMW πωλείται μέσα από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της BMW: https://lifestyle.bmw.com/en/bmw-plush-pegasus/701225133-whitecombo.html και κοστίζει 49 ευρώ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/VIDEO: BMW

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ