top icon
Επικαιρότητα

Bologna Motorshow (3-11 Δεκεμβρίου)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Έκθεση Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας της Μπολόνια, η οποία γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια από την πρώτη της διοργάνωση και παράλληλα σηματοδοτεί την δυναμική επιστροφή της ιταλικής σκηνής στο διεθνές προσκήνιο: το 2006 το Σαλόνι θα βρίσκεται ξανά στο ημερολόγιο του ΟΙCA (Παγκοσμίου Συνδέσμου Κατασκευαστών) και θα διεξαχθεί από τις 7 ως τις 17 Δεκεμβρίου.
 
Σε ό,τι αφορά τη φετινή διοργάνωση υπάρχουν 462 εκθέτες από 18 χώρες, με συνολικό εκθεσιακό χώρο 140.000 τ.μ., ενώ για τις παράλληλες εκδηλώσεις υπάρχουν 10 διαμορφωμένες πίστες, που μπορούν να δεχθούν 55.000 επισκέπτες.
 
Από πλευράς κατασκευαστών αυτοκινήτων και ξεκινώντας από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία η Fiat παρουσιάζει εκεί το νέο μικρό SUV και το Sedici Panda SUV, καθώς επίσης και το νέο Doblo και το Panda Monster (μια ειδική έκδοση με κυριαρχία του μαύρου χρώματος, που θα κατασκευαστεί μόνο σε 620 αντίτυπα, σε ανάμνηση της ομώνυμης μοτοσυκλέτας της Ducati). Στην έκθεση κάνει την πρώτη του παγκόσμια εμφάνιση και το πρωτότυπο «Oltre Fiat», που ήδη έχουμε παρουσιάσει στην ιστοσελίδα μας.
 
Βασισμένο στο στρατιωτικό εκτός δρόμου «LMV» της Iveco, που επιλέχθηκε πρόσφατα από τον ιταλικό στρατό, διαθέτει ένα σύστημα αυτόματης τετρακίνησης με δυνατότητα «κλειδώματος» και για τα τρία διαφορικά του, που του επιτρέπει να αντεπεξέλθει και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, με δυνατότητα αναρρίχησης σε κλίσεις μέχρι 40%.
 
Το «αστέρι» στο περίπτερο της Lancia είναι το Lancia Ypsilon MomoDesign, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία της Lancia με την MomoDesign. Κυρίαρχο στοιχείο το πορτοκαλί χρώμα, που συνδυάζεται εντυπωσιακά με το μαύρο «ματ» χρώμα του πίσω «καπό».
 
Με νέους κινητήρες, εκτενή γκάμα τεχνικών χαρακτηριστικών και ανανεωμένη σχεδίαση, το νέο Opel Meriva κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Bologna.
 
Επιπλέον, 13 προϊόντα της GM στην Bologna θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην ιταλική αγορά, μεταξύ των οποίων οι Cadillac BLS, Corvette Z06, Opel Astra TwinTop, Zafira CNG, τρεις νέες εκδόσεις OPC, Saab 9-7X και 9-5 BioPower. Επίσης πρωτο-εμφανιζόμενα στην Ιταλία, το Opel Antara GTC (Gran Turismo Crossover) και το πρωτότυπο Chevrolet S3X SUV.
 
Eάν θέλετε να «ταξιδέψετε» ηλεκτρονικά μέχρι τη Μπολόνια, η ηλεκτρονική διεύθυνση της έκθεσης είναι:
 
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ