top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση ζωγραφικής

Το Τεχνολογικό Μουσείο Φαέθων φιλοξενεί έως τις 17 Ιανουαρίου την έκθεση 80 εικαστικών έργων του γνωστού ζωγράφου Κώστα Κωστούλα.

Το Τεχνολογικό Μουσείο «Φαέθων» φιλοξενεί έως τις 17 Ιανουαρίου την έκθεση 80 εικαστικών εργων του γνωστού ζωγράφου Κώστα Κωστούλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου. Το «Φαέθων» ιδρύθηκε το 2004 και αποτελεί χώρο ιδιαίτερης κουλτούρας, σχεδιαστικής φινέτσας και πρωτότυπης αισθητικής. Οι εγκαταστάσεις του, έκτασης 50.000 τ.μ., περιλαμβάνουν αίθουσα προβολής, εστίασης, boutique, parking, κ.α.
Το Μουσείο Κλασικού Αυτοκινήτου φιλοξενεί μέσα του «το χθες» 100 χρόνων και ζωντανεύει την ιστορία της αυτοκίνησης, συνδυάζοντας αρμονικά το παλαιό με το σύγχρονο. Η διαδρομή – ξενάγηση ξεκινά το 1912 με το παλαιότερο έκθεμα και φτάνει στο σήμερα μπροστά από τα αυτοκίνητα του αιώνα μας, μέσα από ένα υπερσύγχρονο Ψηφιακό Σύστημα Αυτόματης Ξενάγησης 2 Γλωσσών.
 
Ώρες λειτουργίας: 09.00–15.00 καθημερινά επτά ημέρες την εβδομάδα.
Διεύθυνση: 36ο χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου–Ωρωπού, Κάλαμος Αττικής (μετά τα διόδια Αφιδνών της Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας, δεξιά στην 2η έξοδο προς Μαρκόπουλο-Ωρωπό), τηλ. 22950 39261
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ