top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση «Transport Show & Ηλεκτροκίνηση 2023» – Με το βλέμμα στο μέλλον

Με την παρουσία δεκάδων σύγχρονων φορτηγών, λεωφορείων και βαν, η 4η Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων «Transport Show & Ηλεκτροκίνηση 2023» στο MEC Παιανίας δείχνει το μέλλον των οδικών μεταφορών, επιβατών και εμπορευμάτων.

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση «Transport Show & Ηλεκτροκίνηση 2023» που διοργανώνει η εταιρεία «Εκδόσεις Αγριμανάκη» και λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας (επί της λεωφόρου Λαυρίου) από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου (η έκθεση θα λειτουργήσει το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδι). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η ημερίδα με θέμα «City Logistics και η σωστή επιλογή επαγγελματικού αυτοκινήτου» με επίκαιρη θεματολογία για τους νέους αυτοκινητιστές, αλλά και για όσους πρόκειται να ασχοληθούν με τις αστικές μεταφορές.

Transport Show 2023

Στον τομέα των επιβατικών μεταφορών παρουσιάστηκαν ηλεκτρικά λεωφορεία κατάλληλα για αστικές και δημοτικές συγκοινωνίες, λεωφορεία περιαστικού τύπου και υπεραστικά για ΚΤΕΛ, πολυτελή πούλμαν και mini bus για τις τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και επιβατικά αυτοκίνητα 7-9 θέσεων.

Transport Show 2023

Στον κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών, η φετινή έκθεση Transport Show φιλοξενεί σύγχρονους τράκτορες, ρυμουλκούμενα διεθνών μεταφορών, φορτηγά κάθε κατηγορίας βάρους, φορτηγά για αστικές μεταφορές, αλλά και φορτηγά για μεγάλες αποστάσεις. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Leasing επαγγελματικών αυτοκινήτων, εταιρείες ανταλλακτικών, φορτιστές, αναρτήσεις και ταχογράφοι.

VW Amarok Aventura

ΞEKINHΣΑΜΕ την περιήγησή μας στο «Transport Show 2023» από τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, με την Volkswagen Επαγγελματικά να έχει έρθει σχεδόν πάνοπλη στην Παιανία. Στο περίπτερό της φιλοξενεί την ανανεωμένη γκάμα των LCV μοντέλων της.

VW ID.Buzz Cargo

Ειδικότερα, οι επισκέπτες της έκθεσης, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τo νέο Amarok Aventura, το νέο ID.Buzz Cargo και σε έκδοση ψυγείου, το Caddy Van και το Crafter Van. Παράλληλα, οι επισκέπτες της VW Eπαγγελματικά θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές του προγράμματος Leasing «Lease Pro» από την Volkswagen FS.

Ford Ranger Raptor

Στον εκθεσιακό χώρο της Ford Motor Ελλάδας ξεχωρίζουν οι δύο κορυφαίες εκδόσεις του pick-up Ranger (WildTrack και Raptor).

Ford E-Transit

Φυσικά, το «παρών» δίνει και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Transit (E-Transit), που παρουσιάζεται πλάι στις diesel εκδόσεις των Transit Custom και Transit Connect.

BYD

Με όλα της τα «όπλα» ήρθε στο ΜΕC Παιανίας και η κινεζική BYD (Build Your Dreams), που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Στον εκθεσιακό της χώρο βρισκόταν το ηλεκτρικό van ΕΤΡ3, το οποίο έχουμε ήδη γνωρίσει, αλλά και το ηλεκτρικό φορτηγό ΕΤΜ6.

BYD electric bus

Ασφαλώς, δεν έλειπε και το αμιγώς ηλεκτρικό λεωφορείο της BYD, των 12 μέτρων, που προορίζεται για «καθαρές» διαδρομές σε κεντρικούς άξονες του αστικού περιβάλλοντος.

Volvo Trucks

Tα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, τα οποία δραστηριοποιούνται και στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, ήταν εκεί. Ο «Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη» έφερε στην έκθεση τρεις τράκτορες της Volvo (ο ένας, o γαλάζιος, ηλεκτρικός) και έναν της Renault Trucks.

Irizar bus

Την παράσταση όμως έκλεψε το μεγάλο diesel λεωφορείο της Volvo, με αμάξωμα διαμορφωμένο από τους καλλιτέχνες της ισπανικής Irizar.

firefighter

O όμιλος παρουσίασε και ένα pick-up με ειδικό πυροσβεστικό εξοπλισμό, για την κατάσβεση των πυρκαγιών στα δάση.

electric bus Saracakis

Στον εξωτερικό χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου είναι σταθμευμένο σε περίοπτη θέση και το κινέζικο πλήρως ηλεκτρικό λεωφορείο, που ο «Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη» αντιπροσωπεύει στη χώρα μας.

Iveco

Η «Παύλος Κοντέλης ΑΕΒΕ» ήρθε στο ΜEC Παιανίας με σχεδόν ολόκληρη τη γκάμα της Iveco, την οποία ως γνωστόν αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Iveco Eurocargo

Στον εκθεσιακό της χώρο είδαμε τέσσερις εκδοχές της σειράς των Iveco Daily (η μία σε έκδοση σασί), το Iveco X-Way, όπως επίσης και το φορτηγό Eurocargo. Δεν έλειπε φυσικά και το ηλεκτρικό Sevic V500e.

Isuzu buses

H «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ» πέρα από τα προϊόντα της κινεζικής BYD παρουσίασε τράκτορες της Scania και τα λεωφορεία της Ιsuzu «Gran Toro» και «Novo».

DAF

Στο Εκθεσιακό Κέντρο της Παιανίας η «ERGOTRAK» προσήλθε με τρεις εντυπωσιακούς diesel τράκτορες της DAF και με το επιβλητικό φορτηγό «F-Max» της Ford Trucks.

Leasing LCV

Δυναμική είναι η παρουσία στη φετινή έκθεση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Leasing επαγγελματικών οχημάτων, ενώ όπως αναφέρουν είναι πλέον σε θέση να χρονομισθώσουν ακόμη και τράκτορα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ