Επικαιρότητα Ελλάδα

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών – εργασίες συντήρησης

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τις 6 ως και τις 20 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων οι εξής εργασίες: «1. Κοπής και απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης βλάστησης καθώς και κλάδευσης των υφιστάμενων δέντρων κατά μήκος του οδικού άξονα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανίων, στο τμήμα από τον κόμβο του Ν.Ρυσίου ως τον κόμβο Ν. Μουδανίων, δεξιά και αριστερά της οδού στα ερείσματα και πρανή. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 6 Μαΐου ως και την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.

2. Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος επί του οδικού άξονα Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανίων στην κατεύθυνση από Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη πριν από τον κόμβο του Ν. Ρυσίου. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τις 11 Μαΐου ως τις 13 Μαΐου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών». Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου