top icon
Επικαιρότητα

Επίσκεψη Ερντογάν – Ποιοι δρόμοι θα σηκώσουν το βάρος

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης), σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των κάτωθι οδικών αξόνων:

Λ. Κατεχάκη, Λ. Μεσογείων, Λ. Βασ. Σοφίας, Λ. Κηφισίας, Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, Λ. Βασ. Αμαλίας, Λ. Αλεξάνδρας, Μιχαλακοπούλου, Σταδίου, Πανεπιστημίου και Ακαδημίας.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ