top icon
Επικαιρότητα

Έργα οδικής ασφάλειας από την Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα συντήρησης στηθαίων ασφαλείας σε περιοχές αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Κατασκευής Έργων και Συντήρησης Οδοποιίας (ΔΚΕΣΟ).

Τα έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στην Αλίμου–Κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τον ανισόπεδο κόμβο της Εθνικής Αντιστάσεως ως την έξοδο προς Καισαριανή, μήκους 1.200 μέτρων στο ρεύμα προς Ηλιούπολη και 170 μέτρα στην κατεύθυνση προς Μεσογείων. Οι εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα από την Μαραθώνος προς τον Άγιο Στέφανο και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Συνολικά το μήκος των στηθαίων ασφαλείας θα είναι 1.950 μέτρα.

Επιπλέον οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους μέσω των οποίων διαπιστώνονται και καταγράφονται ενδεχόμενοι κίνδυνοι που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό αξιολογούνται οι σχετικές παρεμβάσεις και προγραμματίζονται τα έργα που θα υλοποιηθούν με σκοπό πάντα την προάσπιση της ασφάλειας των χρηστών του οδικού δικτύου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Δελτίο Τύπου Περιφέρειας Αττικής

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ