top icon
Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε η συμμορία που έκλεβε smart στα Βόρεια Προάστεια

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην περιοχή του Ζεφυρίου για κλοπές αυτοκινήτων αλλά και εξαρτημάτων από αυτά, που δρούσαν στα Βόρεια Προάστεια.

Οι συμμορίες που έχουν βάλει στόχο τα μικρά αυτοκίνητα πόλης smart έχουν γίνει πλέον μάστιγα που προβληματίζει τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων. Η αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει μια συμμορία που δρούσε στα Βόρεια Προάστεια και είχαν στόχο τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, αλλά και τα εξαρτήματά τους.

Νωρίς το πρωί στις 13 Δεκεμβρίου οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που ήταν σε περιπολία στην περιοχή του Ζεφυρίου εντόπισαν δύο άτομα, τα οποία μετά από έλεγχο συνέλαβαν. Πρόκειται για έναν 38χρονο και μια 40χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα.

smart

Μετά από ενδελεχή έρευνα στο όχημα και στην κατοχή των επιβαινόντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και εξαρτήματα αυτοκινήτων. Μεταξύ αυτών ήταν ένα φορητό ηλεκτρικό τρυπάνι, 4 κατσαβίδια, διάφορων τύπων εργαλεία, τιμόνι, φανάρι αυτοκινήτου, ένα ζευγάρι στροφόμετρα και ένα μαύρο τσαντάκι.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους κινούμενοι με όχημα, αφαιρούσαν αυτοκίνητα μάρκας smart και εξαρτήματα αυτών (τιμόνια, λεβιέ ταχυτήτων, ραδιόφωνο κ.α.).

Μέχρι αυτή τη στιγμή εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών εξαρτημάτων από Μαρούσι, Φιλαδέλφεια, Φιλοθέη και Κηφισιά και κλοπή αυτοκινήτου από το Μαρούσι. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

smart

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ