top icon
Ελλάδα

Η BMW XM στην Ελλάδα (τιμές)

Η θηριώδης BMW XM, το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο που βγαίνει από τους κόλπους της BMW M, είναι στην Ελλάδα και διαθέσιμη για παραγγελία. Δείτε τις τιμές της.

Η πληθωρική BMW XM είναι το δεύτερο μοντέλο στην ιστορία της BMW M που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από αυτήν. Το πρώτο ήταν η M1, ένα αυτοκίνητο που έρχεται από το παρελθόν και το 1978. Σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, με την κυριαρχία των SUV να επηρεάζει και τις επιλογές του σπορ τμήματος των Βαυαρών.

Έτσι, η θηριώδης XM των 5,110 μ. είναι ο νεότερος εκπρόσωπος της BMW M Division και μάλιστα με την απόδοσή της δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση. Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο υβριδικό SUV, είναι διαθέσιμο σε έκδοση XM με απόδοση 653 ίππους και 800 Nm ροπής, που του επιτρέπει να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Πιο πάνω τοποθετείται η ειδική XM Label Red, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από το φθινόπωρο του 2023. Στην έκδοση αυτή η απόδοση εκτοξεύεται στους 748 ίππους και τα 1.000 Nm ροπής. Η κορυφαία XM επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Δείτε την πρώτη δοκιμή της νέας BMW XM στην Αριζόνα

BMW XM

Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί με τη φιλοσοφία που οι Γερμανοί ονομάζουν M Lounge και εστιάζει στη δυναμική οδηγική εμπειρία. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα πολυλειτουργικά καθίσματα M, το ειδικής σχεδίασης δερμάτινο τιμόνι Μ και φυσικά η κυρτή οθόνη της εταιρείας που συνδυάζεται με Head-Up Display. Το BMW Live Cockpit Professional απαρτίζεται για την περίσταση από μια οθόνη 12,3 ιντσών και μια δεύτερη 14,9 ιντσών.

BMW XM

Η νέα BMW XM είναι διαθέσιμη για παραγγελία, με τιμή που ανέρχεται στα 190.300 ευρώ. Η πιο ισχυρή και ειδική έκδοση XM Label Red των 748 ίππων, στοιχίζει 218.250 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο. Η Limited Carbon Black εκδοχή θα στοιχίζει 229.270 ευρώ.

BMW XM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW XM
  • BMW XM
  • BMW XM Label Red
  • BMW XM Label Red
  • BMW XM Label Red
  • BMW XM Label Red
  • BMW XM Label Red
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ