top icon
Νέα

Lada Niva Travel: Πόσο πωλείται στην Ελλάδα;

Το Lada Niva Travel με την περιπετειώδη εμφάνιση και το σαφώς πιο μοντέρνο εσωτερικό είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ελλάδα.

Η Lada συνεχίζει να δραστηριοποιείται εμπορικά στη διεθνή αγορά, με τα μοντέλα της, παρά τα χρονάκια τους να απολαμβάνουν εξαιρετικής δημοφιλιάς. Το Niva, αναμφίβολα, είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της ρωσικής μάρκας, με τις απλές εκδόσεις, αλλά και το Bronto, καθώς και το Travel να είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Niva

Το Niva Travel αποτελεί τη νεότερη και πιο σύγχρονη έκδοση, έχοντας σαφώς πιο στιλάτη εμφάνιση και μοντέρνο εσωτερικό, σε σύγκριση πάντοτε με το κλασικό Niva. Το μήκος του αμαξώματος ξεπερνά ελάχιστα τα 4 μέτρα και η απόσταση από το έδαφος είναι στα 22 εκατοστά. Φοράει ελαστικά Michelin X-Ice North και ζάντες 16 ιντσών, εξοπλίζεται με κανονικό τροχό για ρεζέρβα που είναι τοποθετημένος στην πίσω πόρτα και τροφοδοτείται από τον γνωστό βενζινοκινητήρα 1,7 λτ. 

Το μοτέρ καλύπτει τις προδιαγραφές Euro6 5D, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να υπολογίζεται στα 9,5 λτ./100 χλμ. Οι επιδόσεις προφανώς και δεν είναι υψηλές, ωστόσο, το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί σε κάθε έδαφος με εξαιρετική άνεση.

Niva

Η μεγάλη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, το ανθεκτικό σύστημα τετρακίνησης με το πεντάρι κιβώτιο, τις κοντές σχέσεις και κλείδωμα του κεντρικού διαφορικού, όπως και το snorkel, εγγυώνται κορυφαίες off-road δυνατότητες.

Πόσο κοστίζει το Niva Travel

Το πεντάθυρο Lada μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα στο εσωτερικό του, διαθέτοντας πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και εξοπλισμό. Περιλαμβάνει ακόμη και ψηφιακή οθόνη με πλοήγηση, A/C, όπως και τις βασικές ηλεκτρικές ευκολίες.

Niva

Με το Niva Travel, ο οδηγός μπορεί να ταξιδέψει με μεγαλύτερη άνεση στην άσφαλτο και φυσικά στο βουνό, αφήνοντας πίσω του με ευκολία κακοτράχαλα εδάφη, λασπωμένες επιφάνειες και νεροφαγώματα.

Η full extra έκδοση του Niva Travel πωλείται και στη χώρα μας, μέσω εμπορίας οχημάτων στη Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο περιγράφεται ως καινούριο με ημερομηνία παραγωγής το 2022. Όσο για την τιμή του, ανέρχεται στα 28.500 €.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ