top icon
Επικαιρότητα

Λεωφόρος Σχιστού: Δράση της Τροχαίας κατά των αυτοσχέδιων αγώνων

Στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένοι έλεγχοι της Τροχαίας Αττικής πραγματοποιήθηκαν στη Λεωφόρο Σχιστού, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων.

Στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες της 14ης προς 15η Απριλίου στη Λεωφόρο Σχιστού για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων. Στους ανωτέρω ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Συνολικά διενεργήθηκαν 462 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 164 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, από τις οποίες 23 σε βαθμό πλημμελήματος.

Αναλυτικά οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν: 29 για μη εφοδιασμό με αποτελεσματικό σιγαστήρα, 23 για στέρηση της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης, 26 για μη χρήση κράνους, 10 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 12 διότι στερούντο ή είχαν δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, 9 για αδιαφανείς υαλοπίνακες (φιμέ), 5 για στέρηση ισχύοντος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ), 3 για ανασφάλιστο όχημα, 1 για επικίνδυνη οδήγηση και 46 λοιπές παραβάσεις.

caguras

Επιπρόσθετα αφαιρέθηκαν 42 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς και 15 άδειες ικανότητας οδήγησης. Τέλος, ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που εμφανίζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ