top icon
Επικαιρότητα

Mercedes και DHL: συνεργασία για «πράσινες» ταχυμεταφορές

DHL Express και Mercedes-Benz ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με την ένταξη στο στόλο της εταιρείας ταχυμεταφορών 12 αμιγώς ηλεκτρικών eSprinter και eVito.

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο του «πράσινου» επενδυτικού πλάνου της DHL Express Ελλάδας ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, που στόχο έχει τη μεταβολή του ιδιόκτητου στόλου οχημάτων σε ηλεκτρικό. Η Mercedes-Benz με τις ηλεκτρικές της προτάσεις συμβάλλει στο μετασχηματισμό της κινητικότητας στη χώρα μας.

Mercedes DHL

Στην ανακοίνωση της πρόσφατης συνεργασίας τους προχώρησαν η DHL Express και η Mercedes-Benz, με τα πρώτα 12 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα διανομής να έχουν ήδη ενταχθεί στο στόλο της εταιρείας Ταχυμεταφορών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για eVito και eSprinter μεταφοράς αποστολών, ειδικά διαμορφωμένα από την Mercedes-Benz για τις ανάγκες της DHL Express, με υψηλά επίπεδα ασφάλειας τόσο για τον οδηγό όσο και για τα δέματα και βέβαια με αξεπέραστη εμπειρία οδήγησης, φιλική προς το περιβάλλον αλλά και ευχάριστα πρωτόγνωρη για τον οδηγό.

Mercedes DHL

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί για την DHL Express Ελλάδας την πρώτη φάση ενός πράσινου πλάνου επένδυσης που αγγίζει τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει 40 και πλέον νέα, αμιγώς ηλεκτρικά Vans διανομής αλλά και τα αντίστοιχα έργα υποδομής σε όλες τις εγκαταστάσεις της ανά την Ελλάδα, ικανά να υποδεχτούν τη νέα πράσινη τεχνολογία στην αυτοκίνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ