top icon
Νέα

Νέο Renault Clio: Πότε έρχεται στην Ελλάδα (video)

Προ των πυλών βρίσκεται το φρεσκαρισμένο Clio, με τη Renault να το έχει εμπλουτίσει με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών και προσθέσει την έκδοση E-Tech με τους 145 ίππους.

Η Renault προχώρησε στη ριζική ανανέωση του Clio, με το best-seller supermini της αγοράς να έρχεται με ακόμη πιο τολμηρή εμφάνιση, πιο μοντέρνο εσωτερικό και ανώτερη ποιότητα. Η νέα μάσκα με την εντυπωσιακή γρίλια, τα φώτα LED και οι νέου σχεδιασμού ζάντες, τονίζουν περαιτέρω την αισθητική του γαλλικού μοντέλου.

Renault Clio

Στο εσωτερικό, η γαλλική εταιρεία έχει ανανεώσει πολλά από τα υλικά που συνθέτουν τον θάλαμο διαβίωσης των επιβατών προσθέτοντας νέα επίπεδα εξοπλισμού με κορυφαίο το Esprit Alpine. Ο πίνακας οργάνων εμπρός από τον οδηγό είναι ψηφιακός με διαγώνιο από 7 έως και 10 ίντσες (ανάλογα την έκδοση) ενώ το «παρών» δίνει και μια δεύτερη οθόνη στην κεντρική κονσόλα σε διάταξη πορτραίτου με διαγώνιο 7 ή 9,3 ιντσες.

Renault Clio

Χάρη στο αναβαθμισμένο λογισμικό του συστήματος multimedia, η συνδεσιμότητα έχει βελτιωθεί σημαντικά όπως και η απόκριση των εφαρμογών στις εντολές του οδηγού.

Οι κινητήρες του νέου Clio

Κάτω απο το καπό βρίσκονται τα γνωστά κινητήρα σύνολα, όπως ο 1.0 TCe με τους 90 ίππους, ο 1.0 TCe διπλού καυσίμου (LPG) απόδοσης 100 ίππων και ο άκρως οικονομικός 1.5 Blue dCi των 100 ίππων. Σημείο αναφοράς είναι το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο E-Tech των 145 ίππων, το οποίο «απαρτίζεται» από έναν ατμοσφαιρικό 1.600άρη βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες.

clio

Διαβάστε επίσης: Τι το ξεχωριστό έχουν τα καθίσματα του νέου Renault Rafale

Το νέο Renault Clio αναμένεται στην ελληνική αγορά στις αρχές του φθινοπώρου, με τις παραγγελίες ωστόσο να ξεκινούν νωρίτερα. Συγκεκριμένα, οι τιμές πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο, οπότε τότε θα ανοίξουν και τα βιβλία παραγγελιών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ