top icon
Επικαιρότητα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: διαγωνισμός για την προμήθεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων και σταθμών φόρτισης

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διενεργεί διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την προμήθεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων και σταθμών φόρτισης, αλλά και δύο πετρελαιοκίνητων υπηρεσιακών vans.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διενεργεί διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων και σταθμών φόρτισης, αλλά και δύο πετρελαιοκίνητων υπηρεσιακών vans.

Η συγκεκριμένη ενέργεια από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει τίτλο «Προώθηση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης και μείωση του αποτυπώματος του CO2, με την προμήθεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων, σταθμών φόρτισης αυτών και πετρελαιοκίνητων υπηρεσιακών βαν νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας».

Η ενέργεια από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το κριτήριο κατακύρωσης είναι φυσικά η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά με βάση την τιμή. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη είναι 635.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% (καθαρή αξία 512.419 ευρώ, ΦΠΑ :122.980 ευρώ)

Η σύμβαση έχει τρεις υποδιαιρέσεις. Η πρώτη από αυτές (Τμήμα 1) περιλαμβάνει την προμήθεια 14 ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων πέντε θέσεων, εκτιμώμενης αξίας 451.612 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι 108.387 ευρώ). Η δεύτερη (Τμήμα 2) περιλαμβάνει την προμήθεια τριών σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, εκτιμώμενης αξίας 14.032 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι 3.368 ευρώ. Η τρίτη υποδιαίρεση (Τμήμα 3) περιλαμβάνει την προμήθεια δύο πετρελαιοκίνητων βαν εννέα 9 θέσεων, εκτιμώμενης αξίας 46.774 ευρώ.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 15:00 μμ. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, την 16 Ιουνίου 2021 και ώρα 9:00 πμ. Πηγή: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επτά νέοι σταθμοί φόρτισης στην Κεντρική Μακεδονία

Νέοι οδικοί άξονες στην Κεντρική Μακεδονία

Eπεκτείνονται γεωγραφικά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τις άδειες οδήγησης

Δήμος Θεσσαλονίκης – θα εγκαταστήσει 325 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ