top icon
Επικαιρότητα

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της 10ης Ιουνίου

Δεν θα κινηθούν σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος Γραμμή 1) και τα τρόλεϊ, ενώ τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδι.

Με 24ωρη απεργία και στάση εργασίας θα πάρουν μέρος όσοι δουλεύουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην γενική απεργία της 10ης Ιουνίου που εξήγγειλαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ-ΕΚΑ, δείχνοντας την αντίθεσή τους στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα κινηθούν σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος Γραμμή 1) και τα τρόλεϊ, ενώ τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδι, εξαιτίας της στάσης εργασίας που ανακοίνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας.

Επίσης, ακίνητοι θα παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου οι συρμοί του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΟΣΕ) και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, ενώ η απεργία της 10ης Ιουνίου 2021 επηρεάζει και μια σειρά δρομολογίων της Τετάρτης και της Παρασκευής.

απεργία

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ