top icon
Επικαιρότητα

Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων για τον Δήμο Τήνου

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) για τον Δήμο Τήνου αφορά την χωροθέτηση δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης και θέσεων στάθμευσης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο Δήμος Τήνου λαμβάνοντας υπόψιν τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και το Εθνικό Νομοθετικό Πλαίσιο για την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης έχει αναλάβει να εκπονήσει Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ). Το Σχέδιο αφορά την χωροθέτηση δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης και θέσεων στάθμευσης ηλεκτρικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο της εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) και έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη και χωροθέτηση των υποδομών φόρτισης, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του εγχειρήματος, ο Δήμος διεξάγει έρευνα με σκοπό να καταγραφεί η γνώμη, οι απόψεις και οι προτιμήσεις των πολιτών και των επισκεπτών πάνω στο ζήτημα της ηλεκτροκίνησης. Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία του Σχεδίου.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ