top icon
Επικαιρότητα

Θα αγοράζατε το Land Rover που έκανε το γύρο του κόσμου;

Το Discovery της αποστολής The World Offroad που έκανε το γύρο του κόσμου από το 2007 έως το 2010 με την υποστήριξη του περιοδικού μας, διατίθεται πλέον προς πώληση στην αντιπροσωπεία Land Rover Κουμαντζιάς στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι σκληρό να αποχωριστούμε αυτό το αυτοκίνητο αλλά μια και εμείς έχουμε βάλει πλώρη για ένα δεύτερο γύρο του κόσμου με διαφορετικό όχημα, πρέπει να κάνουμε τις καρδιές μας πέτρα και να ελπίσουμε τουλάχιστον ότι αυτός που θα το αγοράσει θα το χαρεί ανάλογα», λέει ο συνεργάτης μας Άκης Τεμπερίδης. Η τιμή πώλησης είναι στα 17.900 ευρώ, τιμή δηλαδή της ελληνικής αγοράς, χωρίς τη συλλεκτική υπεραξία του συγκεκριμένου Discovery3, που παραμένει το μοναδικό που έχει κάνει πραγματικά το γύρο του κόσμου.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έκανε 167 χιλιάδες χιλιόμετρα σε 67 χώρες και στις 5 ηπείρους μέσα σε 1234 ημέρες – από τον Απρίλιο του 2007 έως το Σεπτέμβριο του 2010. Σήμερα, το αυτοκίνητο έχει στο οδόμετρό του 199.000 χιλιόμετρα αλλά ο κινητήρας του είναι πολύ πιο φρέσκος (97.000 χλμ.) μια και αντικαταστάθηκε στη Μαλαισία το 2008. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε πολύ, είχε και ένα ατύχημα στην Αμερική, δέχτηκε όμως όλες τις φροντίδες που χρειαζόταν από το δίκτυο της Land Rover σε πέντε ηπείρου για να ανταπεξέλθει στις πιο δύσβατες διαδρομές του πλανήτη.

Τα περισσότερα εξαρτήματα έχουν αντικατασταθεί και σήμερα ο περίφημος «καρίμπου» βρίσκεται σε άρτια κατάσταση. Σ’ αυτό το link (http://www.theworldoffroad.com/t/service-log/) αναγράφονται αναλυτικά όλα τα σέρβις και οι επισκευές του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της αποστολής The World Offroad.

Εδώ (http://www.theworldoffroad.com/t/timeline/) μπορείτε να δείτε επιγραμματικά όλες τις περιπέτειες του Discovery με τα αυτοκόλλητα 4Τροχοί, ένα αυτοκίνητο στο οποίο το περιοδικό μας αφιέρωσε περισσότερες σελίδες (πάνω από 200!) από κάθε άλλο στην ιστορία του.

«Αυτό είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και είναι τιμή μας να το φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας, είναι διαφήμιση για εμάς», λέει ο κ. Χρήστος Κουμαντζιάς, ο οποίος έχει αναλάβει να διαθέσει το αυτοκίνητο σε εκείνον που μπορεί να εκτιμήσει την ιστορία του. Το αυτοκίνητο θα συνοδεύει φυσικά όλος ο εξοπλισμός (σκηνή οροφής Autohome, GPS, βίντσι 4,5 τόνων, expedition διαμόρφωση εσωτερικού κτλ.).

Εδώ (http://www.theworldoffroad.com/t/car-specs/) μπορείτε να δείτε πώς ετοιμάστηκε ειδικά για το γύρο του κόσμου και τον εξοπλισμό που διαθέτει. Ο νέος ιδιοκτήτης θα παραλάβει από τα μέλη της αποστολής και ένα μοναδικό βιβλίο με τις καλύτερες φωτογραφίες του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την αγγελία του αυτοκινήτου στον ιστότοπο της Land Rover Κουμαντζιάς (https://executivecars.koumantzias.gr/vehicles/land-rover-discovery-07/) και εδώ η ίδια αγγελία στο car.gr (https://www.car.gr/11860089-land-rover-discovery-discovery).

Περισσότερα νέα για την τύχη του Land Rover Discovery3 αλλά και για τα επόμενα σχέδια του The World Offroad – που ξαναξεκινά το 2018 – μπορείτε να βρίσκετε στη σελίδα @theworldoffroad στο Facebook (https://www.facebook.com/theworldoffroad).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ