top icon
Νέα

Τι είναι αυτό το πλέγμα που βάζουν στον Κηφισό;

Στον Κηφισό εκτελούνται εργασίες συντήρησης μεγάλης κλίμακας. Εντύπωση κάνει το ειδικό πλέγμα που βάζουν τα συνεργεία στο οδόστρωμα.

Το οδικό δίκτυο της Αττικής αναβαθμίζεται, με την Περιφέρεια Αττικής να πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης σε όλο το μήκος του οδικού άξονα. Εκτεταμένες εργασίες γίνονται και στη Λεωφόρο Κηφισού, όλο το καλοκαίρι, με τα συνεργεία να αναβαθμίζουν και βελτιώνουν τον φωτισμό, αντικαθιστούν σταδιακά τα παλαιά στηθαία ασφαλείας με νέα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων, φτιάχνουν τη σήμανση και τις φθαρμένες πινακίδες.

πλέγμα

Παράλληλα αντικαθίσταται το οδόστρωμα, καθώς βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Ο ασφαλτοτάπητας ενισχύεται με ειδικό πλέγμα οπλισμού, προκειμένου να αυξηθεί η ανθεκτικότητά του στις καταπονήσεις και να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής.

Το πλέγμα αυτό έχει ποικίλες ιδιότητες, προστατεύοντας την άσφαλτο από τις πιέσεις που ασκούνται λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων που κινούνται καθημερινά στον Κηφισό. Είναι έτσι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο προκειμένου σε βάθος χρόνου να αποτρέπει την εμφάνιση λακκουβών και να μην φθείρεται εύκολα ο ασφαλτοτάπητας.

πλέγμα

Το πλέγμα οπλισμού με ειδική επίστρωση πολυμερούς, ουσιαστικά υψώνει ασπίδα προστασίας έναντι των ρωγματώσεων, χάρη στην ικανότητά του να αποσβαίνει τις τάσεις που ασκούνται στον άξονα, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ