top icon
Επικαιρότητα

To δίκτυο ταχυφορτιστών incharge της nrg κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχήματα της σύγχρονης κινητικότητας και στο φιλόδοξο αυτό εγχείρημα το προηγμένο δίκτυο ταχυφορτιστών incharge έρχεται να προσφέρει στη χώρα μας κορυφαίες υπηρεσίες στους κατόχους plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η έλευση της ηλεκτροκίνησης στο σύγχρονο αυτοκινητικό γίγνεσθαι έρχεται να διαμορφώσει νέες τάσεις αλλάζοντας συγχρόνως τα δεδομένα στο μαγικό κόσμο των τεσσάρων τροχών προς μια σαφώς πιο βιώσιμη και περιβαλλοντικά υπεύθυνη κατεύθυνση. Σε αυτό το ταξίδι, το προηγμένο και ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο ταχυφορτιστών incharge της nrg έρχεται να προσφέρει σε όλους τους κατόχους και οδηγους των plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων τις ιδανικές λύσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα με κορυφαίες υπηρεσίες για κάθε καταναλωτή.

incharge - nrg

Υπό αυτό το πρίσμα και με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών της, η nrg έρχεται να ενισχύσει τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση αναπτύσσοντας τόσο τις υπηρεσίες, όσο το δίκτυό της και μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης, προσφέροντας καθημερινά κορυφαίες και αποδοτικές λύσεις, οι οποίες είναι ενταγμένες αρμονικά στην καθημερινότητα του οδηγού, για τη φόρτιση του ηλεκτρικού και plug-in υβριδικού αυτοκινήτου τους.

incharge - nrg

Με τους 57 ταχυφορτιστές του δικτύου incharge να έχουν εγκατασταθεί σε νευραλγικής σημασίας τοποθεσίες του εθνικού δικτύου της χώρας μας και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil, ένα ηλεκτροκίνητο όχημα είναι σε θέση να επαναφορτίσει την μπαταρία του έως και στο 80% της μέγιστης δυναμικής της σε λιγότερο από μισή ώρα, γεγονός που εξασφαλίζει τη δυνατότητα στον οδηγό ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου να ταξιδέψει ανά την επικράτεια με ευκολία και ασφάλεια. Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, στόχος της nrg είναι η δημιουργία πάνω από 1.000 σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την χώρα μέχρι το τέλος του 2022 με φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος.

incharge - nrg

Για κάθε πελάτη plug-in υβριδικού ή ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η εφαρμογή incharge αποτελεί το ιδανικό εργαλείο που θα τον υποστηρίξει στον προγραμματισμό ενός ταξιδιού, καθώς με αυτή κάθε οδηγός μπορεί εύκολα να απολαύσει μέσα από την οθόνη ενός tablet ή ενός smartphone προηγμένες υπηρεσίες φόρτισης δίχως περιορισμούς για το ηλεκτροκίνητο όχημά του. Μέσω του προηγμένου αυτού app, καθώς και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν μιας σειράς σύγχρονων όσο και πολύτιμων στην καθημερινότητα υπηρεσιών για το plug-in υβριδικό ή ηλεκτρικό τους όχημα, όπως είναι ο εντοπισμός του σημείου φόρτισης που τους εξυπηρετεί, η επιλογή του είδους φόρτισης, η παρακολούθηση από απόσταση της εξέλιξης της διαδικασίας φόρτισης, ενώ ταυτόχρονα εφικτή είναι και η παράθεση ενός αναλυτικού ιστορικού για όλες τις φορτίσεις. Η σύγχρονη εφαρμογή προσφέρει και άλλες πρόσθετες δυνατότητες, όπως άμεση εξυπηρέτηση 24/7 και ολοκλήρωση της πληρωμής κάθε διαδικασίας φόρτισης του plug-in υβριδικού ή ηλεκτρικού του αυτοκινήτου.

incharge - nrg

incharge - nrg

Ταυτόχρονα, αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση που θέλει να αυξήσει την επισκεψιμότητα της και να προσφέρει προνόμοια στους πελάτες της, το incharge BUSINESS αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της nrg καθώς και την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης. Καλύπτοντας ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες φόρτισης μιας επιχείρησης, οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του incharge BUSINESS περιλαμβάνουν την αυτοψία, την προμήθεια και την εγκατάσταση του φορτιστή καθώς και τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης, συντήρησης και προβολής της υπηρεσίας.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

incharge - nrg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • incharge - nrg
  • incharge - nrg
  • incharge - nrg
  • incharge - nrg
  • incharge - nrg
  • incharge - nrg
  • incharge - nrg
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ