top icon
Νέα

Το φθηνότερο αυτοκίνητο της Porsche στην Ελλάδα

Η Porsche διαθέτει στην γκάμα της μια σειρά θαυμαστών αυτοκινήτων που όλοι θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους. Το πιο φθηνό κοστίζει στην Ελλάδα γύρω στα 90.000 €.

Από τις απολαυστικές 718 Cayman και Boxster, έως την θρυλική 911, το best-seller Macan, την επιβλητική Cayenne, την καθηλωτική Panamera και την πανίσχυρη ηλεκτρική Taycan, η Porsche προσφέρει μια σειρά εκπληκτικών οχημάτων, που διακρίνονται για την ποιότητα, το κύρος και φυσικά την εξαιρετική συμπεριφορά στον δρόμο. Η γερμανική φίρμα έχει χτίσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της, με τα μοντέλα της να περιγράφονται δικαιολογημένα ως ονειρικά.

Porsche

Φυσικά, για να αποκτήσει κάποιος μια Porsche απαιτείται να δαπανήσει αρκετά χρήματα. Τα αυτοκίνητα της φίρμας είναι αρκετά ακριβά για την πλειονότητα των αγοραστών, με τις τιμές να ξεκινούν από 90.000 € και να φθάνουν έως τα 410.000 €.

Πιο προσιτή η 718 Cayman

Με βάση τον ελληνικό τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας, η φθηνότερη Porsche στη χώρα μας είναι η 718 Cayman. Το κεντρομήχανο sportcar στην coupe εκδοχή κοστίζει 90.660 €. Τροφοδοτείται από έναν δίλιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 380 Nm ροπής, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 5,1 δευτερόλεπτα με το μηχανικό κιβώτιο και σε 4,9” με το αυτόματο PDK. Όσο για τη μέγιστη ταχύτητα, ανέρχεται στα 275 χλμ./ώρα.

Porsche

Δείτε εδώ την οδηγική γνωριμία με τις Porsche 911 Carrera 4 GTS και Taycan GTS Sport Turismo

Η παραπάνω τιμή αφορά τη βασική έκδοση. Όποιος επιθυμεί να προσθέσει έξτρα εξοπλισμό, ο οποίος στην περίπτωση της Porsche είναι ιδιαίτερα πλούσιος, τότε το κόστος αγοράς εκτοξεύεται. Αν τώρα κάποιος θέλει την Cayman S με τους 350 ίππους, πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 110.870 € και, για την GTS των 400 ίππων περισσότερα από 130.000 €.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ