top icon
Επικαιρότητα

Τροχαία – «Κυνήγι» για τους αυθαίρετους χώρους στάθμευσης σε δημόσιους δρόμους

Οι στοχευμένες δράσεις επικεντρώθηκαν στην καταστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων και την αντιμετώπιση παραβάσεων του ΚΟΚ σε κέντρα διασκέδασης.

Οι στοχευμένες δράσεις της Τροχαίας το βράδι της 26ης Ιανουαρίου επικεντρώθηκαν στην περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων και την αντιμετώπιση παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, αλλά και σε όλο το οδικό δίκτυο του Νομού Αττικής. Αποτέλεσμα των ελέγχων αυτών ήταν η σύλληψη συνολικά 15 ατόμων, εκ των οποίων οι 6 αφορούσαν την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους (3 παραλάμβαναν τα οχήματα και 3 ήταν οι προσωρινά υπεύθυνοι των καταστημάτων) και οι 9 συλλήψεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (7 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και 2 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ).

greek lifestyle

Αναφορικά με την κατάληψη δημοσίων χώρων, οι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα, παρέδιδαν σε αυτούς αριθμημένα αποκόμματα και στη συνέχεια τοποθετούσαν επί του ανεμοθώρακα των οχημάτων έτερο απόκομμα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε δημόσιους χώρους (οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ.). Κατά την αποχώρησή τους από τα καταστήματα, οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους.

parkarisma ntavatzides

(Λεπτομέρεια: Οι άνθρωποι της Τέχνης, οι διασκεδαστές μας και γενικότερα όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά ζητήματα και συζητούν στη μικρή οθόνη περί πολιτιστικού επιπέδου και κουλτούρας, ουδέποτε σχολίασαν την συγκεκριμένη παραβατική συμπεριφορά. Ούτε μία φορά, επί σειρά δεκαετιών).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ