top icon
Επικαιρότητα

Ελληνικά Πετρέλαια: εξαγορά του δικτύου της ΒΡ

Tα Ελληνικά Πετρέλαια ανακοίνωσαν την εξαγορά του δικτύου πρατηρίων της ΒΡ στην Ελλάδα, αντί του ποσού των 359 εκατομμυρίων ευρώ.

Tα Ελληνικά Πετρέλαια ανακοίνωσαν την εξαγορά του δικτύου πρατηρίων της ΒΡ στην Ελλάδα, αντί του ποσού των 359 εκατομμυρίων ευρώ, σε μια ενέργεια που αλλάζει εντελώς το σκηνικό στην αγορά καυσίμων.

Η συμφωνία περιλαμβάνει 1.200 πρατήρια καυσίμων, αποθηκευτικές εγκαταστάσεις 170.000 κυβ. μέτρων σε όλη τη χώρα, όπως και τον τομέα εμπορικών και βιομηχανικών πελατών. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτή οι δραστηριότητες που αφορούν τα αεροπορικά καύσιμα, τα λιπαντικά και τον τομέα ηλιακής ενέργειας οι οποίες παραμένουν υπό τον έλεγχο της ΒΡ.

Με γνώμονα τη συμφωνία, 240 υπάλληλοι της BP θα εξακολουθήσουν να απασχολούνται στις δραστηριότητες που έχουν μεταβιβασθεί. Το υπόλοιπο προσωπικό θα απασχολείται στις άλλες δραστηριότητες της BP στη χώρα μας.

Υπογραμμίζεται ότι η συμφωνία προβλέπει εύλογη μεταβατική περίοδο για την διαχείριση του δικτύου και των εμπορικών σημάτων της BP.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ