top icon
Επικαιρότητα

Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2010

Ο θεσμός του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, που διοργανώνεται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, βρίσκεται ήδη στην τελική του φάση.

Ο θεσμός του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, που διοργανώνεται φέτος για τέταρτη χρονιά, βρίσκεται ήδη στην τελική του φάση. Μετά την κατάρτιση της λίστας των υποψήφιων αυτοκινήτων, οι 40 εκλέκτορες των 8 περιοδικών (4ΤΡΟΧΟΙ, CAR and DRIVER, DRIVE, AUTOCAR, CAR, EVO, TOP GEAR, AUTO BILD Hellas) ανέδειξαν την τελική 10άδα από την οποία θα προκύψει ο φετινός νικητής, ενώ τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν στην πίστα των Μεγάρων τα 10 υποψήφια μοντέλα (BMW X1, Honda Insight, Kia Soul, Mercedes E-Class, Opel Insignia, Renault Megane, Skoda Yeti, Toyota iQ, Toyota Prius και VW Polo), προκειμένου να πραγματοποιήσουν την τελική τους αξιολόγηση ενόψει της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του φετινού νικητή.
 
Η οργανωτική επιτροπή του θεσμού, στον οποίο για πρώτη φορά φέτος θα λάβουν µέρος και οι εφηµερίδες ΕΘΝΟΣ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, αποφάσισε να µην αρκεστεί φέτος στην απλή απονοµή του τίτλου. Έτσι, «ονοµάζουµε»-καθιερώνουµε το 2010 ως Έτος Οδικής Ασφάλειας. Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι τα περιοδικά που µετέχουν στην οργανωτική επιτροπή, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και µε δεδοµένο ότι ο ειδικός Τύπος συµπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς µαχητικής παρουσίας στο χώρο, θα εκπονήσουν ειδική καµπάνια, εκδηλώσεις κτλ., µε σκοπό να δοθεί ακόµα µεγαλύτερη έµφαση στον τοµέα της οδικής ασφάλειας.
 
Η εκδήλωση στην οποία θα ανακοινωθεί το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου 2010.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ