top icon
Επικαιρότητα

Έρχεται το νέο Skoda Kodiaq RS

Η τσέχικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει στο Σαλόνι του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο την έκδοση RS του Skoda Kodiaq.

Η γκάμα των SUV μοντέλων της Skoda, και ειδικότερα εκείνη που αφορά στο «μεγάλο» Kodiaq, αναμένεται να διευρυνθεί έως το προσεχές φθινόπωρο, με την τσέχικη εταιρεία να προετοιμάζεται για το ντεμπούτο της έκδοσης RS. Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή, η Skoda διαθέτει στις τάξεις της μία μόλις παραλλαγή με τα «εκρηκτικά» αρχικά RS, αυτή που βασίζεται στο δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο της γκάμας της: το Octavia.

Χωρίς να έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, η Skoda θα παρουσιάσει το νέο Kodiaq RS αποκλειστικά με ντίζελ κινητήρα, που για την περίσταση δεν είναι άλλος από τον 2λιτρο BiTDI twin turbo του Ομίλου VW, ο οποίος θα αποδίδει ισχύ 240 ίππων. Φυσικά, το κορυφαίο μοντέλο του τσέχικου SUV θα είναι τετρακίνητο, με τον πετρελαιοκινητήρα να συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν μέσα στο καλοκαίρι._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ