top icon
Επικαιρότητα

Fiat Aegea: Το νέο σεντάν της ιταλικής εταιρείας!

Πρεμιέρα στη διεθνή έκθεση της Κωνσταντινούπολης για το compact sedan που θα αντικαταστήσει το Linea.

Πρεμιέρα στη διεθνή έκθεση της Κωνσταντινούπολης για το compact sedan που θα αντικαταστήσει το Linea.

To Aegea, όπως θα ονομάζεται, δείχνει περισσότερο νεανικό και δυναμικό από τον προκάτοχό του, στην προσπάθειά του να διεισδύσει και σε κοινό νεαρότερων ηλικιών. Σχεδιάστηκε στην Ιταλία από το FCA Style Centre και θα κατασκευάζεται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Bursa στην Τουρκία, ενώ θα διανέμεται σε περισσότερες από 40 χώρες. Αντίπαλο θα έχει παρόμοιων ιδιοτήτων compact sedans, όπως είναι το Dacia Logan και το Skoda Rapid.

Το μήκος του νέου μοντέλου της Fiat είναι 4,5 μέτρα και το πλάτος του 1,78 μέτρα. Το ύψος του ανέρχεται στα 1,48 μέτρα και το μεταξόνιό του στα 2,64 μέτρα. Όσο για τον χώρο αποσκευών του, η εταιρεία ανακοίνωσε πως είναι 510 λίτρα.

Το πενταθέσιο μοντέλο θα προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο ντίζελ (MultiJet II), με τους δεύτερους να αποδίδουν 95 και 120 ίππους αντίστοιχα. Η μέση κατανάλωση σε πετρέλαιο του Aegea θα είναι περίπου τέσσερα λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Ο εξοπλισμός του θα είναιμ ιδιαίτερα πλούσιος για όποιον το επιθυμεί, περιλαμβάνοντας Uconnect infotainment system, σύστημα πλοήγησης TomTom, οθόνη 5 ιντσών, θύρες USB και AUX, iPod και κάμερα οπισθοπορείας. Οι πωλήσεις του Fiat Aegea θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ