top icon
Επικαιρότητα

H Bugatti Chiron «έπιασε» τα 70

Η Bugatti παρέδωσε 70 αντίτυπα της Chiron μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία, που χρόνια τώρα βρίσκεται υπό τη σκέπη του Ομίλου VW, ο στόχος που είχε τεθεί για το 2017 επετεύχθη, καθώς 70 αντίτυπα της Chiron παραδόθηκαν μέσα στη χρονιά σε ισάριθμους πελάτες της. Με προγραμματισμένη παραγωγή μόλις 500 αντιτύπων, μέχρι και αυτή τη στιγμή 300 αντίτυπα του «εξωφρενικού» hyper-car της Bugatti έχουν πουληθεί.  Από τις παραγγελίες αυτές, όπως επίσημα ανακοινώθηκε, το 43% προέρχεται από ευρωπαίους αγοραστές, ενώ το 26% από τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Το ίδιο σχεδόν ποσοστό (23%) καταλαμβάνουν εύρωστοι οικονομικά αγοραστές της από τη Μέση Ανατολή, ενώ από τη διευρυμένη περιοχή Ασίας-Ειρηνικού μόλις το 8%.

Θυμίζουμε πως η παραγωγή της Bugatti Chiron ξεκίνησε στο Molsheim το φθινόπωρο του 2016, με τα πρώτα όμως αντίτυπά του να ξεκινούν να παραδίδονται από τον περασμένο Μάρτιο.

«Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για όλα τα μέλη της ομάδας Bugatti το γεγονός ότι την πρώτη πλήρη χρονιά παραγωγής της Chiron μπορέσαμε να παραδώσουμε 70 αυτοκίνητα. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προμηθευτές μας για την αφοσίωση που επέδειξαν στην παράδοση των εξαρτημάτων τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της εταιρείας, Wolfgang Durheimer._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ