top icon
Επικαιρότητα

H Honda αποκαλύπτει το νέο Civic

Η Honda παρουσίασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού την τελική -σχεδόν- μορφή του νέου Civic, σε τετράθυρη για την περίσταση περιβολή.

Μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας Twitch, η Honda παρουσίασε πριν λίγες ώρες την πρωτότυπη μορφή του Civic ενδέκατης γενιάς – για την περίσταση σε 4θυρη περιβολή.

Honda Civic

Όπως επιβεβαίωσε ο Ιάπωνας κατασκευαστής, οι πωλήσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021, με την 5θυρη έκδοση του μοντέλου και την κορυφαία Type R να ακολουθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Ωστόσο, η εταιρεία δεν προσδιόρισε το ακριβές χρονοδιάγραμμα, ενώ δεν έγιναν αναφορές αναφορικά με το πότε θα παρουσιαστεί στη γηραιά ήπειρο.

Honda Civic

Στις επίσημες ανακοινώσεις της από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού η Honda αναφέρει ότι η 11η γενιά είναι δομημένη πάνω «σε ένα πιο σπορτίφ και fun-to-drive σασί» διαθέτοντας πιο ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες καθώς και περισσότερες τεχνολογίες και σε επίπεδο ασφάλειας.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, η Honda υπερθεματίζει σε συγκεκριμένους τομείς αναφέροντας χαρακτηριστικά τη μεγαλύτερη κλίση προς τα πίσω των εμπρός κολώνων καθώς και την εγκατάσταση των εξωτερικών καθρεπτών σε διαφορετικό σημείο «πάνω» στις εμπρός πόρτες. Όσον αφορά στο εσωτερικό, η ιαπωνική εταιρεία εστιάζει στον πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, στον μοντέρνο σχεδιασμό, καθώς και στη νέα οθόνη αφής των 9 ιντσών του συστήματος infotainment.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ