top icon
Επικαιρότητα

H McLaren 720S GT3 κάνει τα τελευταία της «βήματα» πριν το αγωνιστικό ντεμπούτο της το 2019

Η αγωνιστική έκδοση GT3 της McLaren 720S ολοκληρώνει σε λίγο τον κύκλο εξέλιξής της με τους Βρετανούς δημιουργούς της να οριστικοποιούν τα επιμέρους τεχνικά στοιχεία της. Και φυσικά την τιμή της.

Ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων από το Woking της Μ. Βρετανίας ετοιμάζεται να παρουσιάσει και επίσημα πλέον τον αντικαταστάτη της 650S GT3, με την οποία η McLaren έχει κερδίσει πάνω από 50 αγώνες, πολλών εκ των οποίων στους θεσμούς Blancpain GT Series Endurance Cup και Australian GT Championship.

Αυτή τη στιγμή, δύο αντίτυπα της νέας McLaren 720S GT3 δοκιμάζονται πυρετωδώς σε γνωστές πίστες που βρίσκονται σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή και ΗΠΑ. Μάλιστα, οι δοκιμές εξέλιξης περιλαμβάνουν τεστ διάρκειας 24 και 36 ωρών. Σε κάθε περίπτωση, τα δύο πρωτότυπα αναμένεται να έχουν καλύψει μετά το πέρας του προγράμματος εξέλιξης πάνω έως και 30.000 χλμ.

Η καθαρόαιμη αγωνιστική κατασκευή των Βρετανών τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του M840T 4λιτρου V8 κινητήρα της «απλής» 720S, η οποία μεταφέρει την ισχύ στους πίσω τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου 6 σχέσεων.

Η τιμή αγοράς της… βασικής έκδοσης της 720S ορίστηκε στις 440.000 λίρες. Κάτι λιγότερο, δηλαδή, από 490.000 ευρώ, σύμφωνα με τις τρέχουσες ισοτιμίες των δύο νομισμάτων._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ