top icon
Επικαιρότητα

H σκληροπυρηνική Pagani Huayra BC

Μια teaser φωτογραφία του πρωτοτύπου που αποτελεί τη βάση εξέλιξης της «ειδικής» αυτής Huayra έδωσε προχθές στη δημοσιότητα η Pagani.

Μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, η Pagani μας προϊδεάζει για την έλευση μιας ακόμα πιο «σκληρής» σε χαρακτήρα έκδοσης της Huayra. Η φωτογραφία, η οποία αναρτάται με τη συνοδεία του hashtag «huayrabc», μπορεί μεν να μας αποκαλύπτει την ονομασία της εν λόγω εκδοχής, ωστόσο δεν μας δίνει ουσιώδεις πληροφορίες αναφορικά με το τι νέο θα «κουβαλά» κάτω από τις επιθετικότερες μεταλλικές της επιφάνειες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η νέα Huayra BC, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα τον Μάρτιο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα παραχθεί σε μόλις 20 αντίτυπα, τα οποία θα πουληθούν σε νυν ιδιοκτήτες μοντέλων της εταιρείας.

Εκτός από το πιο επιθετικό παρουσιαστικό και την εκτεταμένη χρήση ελαφριών υλικών που θα μειώσουν το συνολικό βάρος της κατασκευής κάτω από τα 1.370 κιλά, ο κινητήρας της Huayra BC αναμένεται να δεχθεί τις απαραίτητες «επεμβάσεις» προκειμένου η συνολική του απόδοση να ξεπεράσει τις προδιαγραφές εκείνου που κινεί σήμερα τις «απλές» εκδόσεις. Θυμίζουμε πως την κίνηση στις τελευταίες προσφέρει ένας 12κύλινδρος σε διάταξη V twin-turbo κινητήρας της AMG, ο οποίος αποδίδει 740 ίππους και 1.100 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 3,3 δλ. και τελική ταχύτητα 370 χλμ./ώρα._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ