top icon
Επικαιρότητα

HCOTY: oι 10 υποψήφιοι στα Μέγαρα

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, η τελική αξιολόγηση των 10 «φιναλίστ», πριν την ανάδειξη του τελική νικητή για τον καθιερωμένο –πλέον- θεσμό του Ελληνικού αυτοκινήτου της Χρονιάς 2008, που θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 19 Δεκεμβρίου.
 
 
 
Υπενθυμίζουμε πως ο θεσμός διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και με αντίστοιχη ασφαλώς επιτυχία, από τα 7 ελληνικά περιοδικά αυτοκινήτου (4Τροχοί, Car&Driver, Drive, Autocar, Car, Top Gear, Evo).
 
 
 
Επί του προκειμένου, τόσο χθες, όσο και σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, τα δέκα αυτοκίνητα που προκρίθηκαν από τα 38 υποψήφια της αρχικής λίστας, έδωσαν βροντερό παρόν στην πίστα των Μεγάρων δίνοντας την ευκαιρία στους 36 εκλέκτορες-δημοσιογράφους των επτά περιοδικών, να αξιολογήσουν τις δυνατότητες τους επί το… έργω.
 
 
 
Παράλληλα, προκειμένου οι τελευταίοι να μορφώσουν μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ημέρου, οι εκπρόσωποι των εταιρειών συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις οργανώνοντας για τους εκπροσώπους του Τύπου ειδικές παρουσιάσεις των μοντέλων τους.
 
 
 
Θυμίζουμε πως Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο Κώστας Καββαθάς, ενώ το σώμα των εκλεκτόρων του περιοδικού 4Τροχοί, αποτελείται από τους Χρήστο Αποστολόπουλο, Ελένη Ξενάκη, Νίκο Κουνίτη, Στρατή Σκλαβάκη, Νίκο Τσάδαρη και Σωτήρη Τσαντίλη.
 
 
 
Tα αυτοκίνητα που διαγωνίζονται στην τελική φάση του θεσμού είναι, με αλφαβητική σειρά, τα εξής:
 
 
 
Fiat 500
Fiat Bravo
Ford Mondeo
Kia cee’d
Mazda 2
Mercedes C-Class
Nissan Qashqai
Peugeot 308
Toyota Auris
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ