top icon
Επικαιρότητα

Ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα της Suzuka για το νέο Honda Civic Type R (+video)

Το πολυαναμενόμενο Honda Civic Type R σημείωσε νέο ρεκόρ γύρου για αυτοκίνητο με κίνηση στους εμπρός τροχούς στην πίστα της Suzuka.

Το μοντέλο της Ιαπωνικής εταιρείας ακολουθεί τη μακρά παράδοση των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων εμπνευσμένων από το πνεύμα των αγώνων.

Η επόμενη γενιά του Civic Type R της Honda σημείωσε νέο ρεκόρ γύρου για προσθιοκίνητο αυτοκίνητο στην διάσημη πίστα Suzuka Circuit στην Ιαπωνία. Το μοντέλο το οποίο θα λανσταριστεί μέσα στο 2022, ολοκλήρωσε τον γύρο της πίστας των 5,8 χιλιομέτρων σε 2 λεπτά 23.120 δευτερόλεπτα.

Honda Civic Type R

Το νέο Honda Civic Type R, ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο ταχύτερο από το Honda Civic Type R Limited Edition του 2021. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ταχύτερος χρόνος σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της τελικής αξιολόγησης εξέλιξης του νέου μοντέλου στις 15 Μαρτίου 2022.

Honda Civic Type R

Το νέο Civic Type R είναι το πιο πρόσφατο όχημα υψηλών επιδόσεων της Honda, για αυτό και η Ιαπωνική εταιρεία θέλησε να το “δοκιμάσει” στην εμβληματική  πίστα της Suzuka, η οποία είναι διάσημη για τις απαιτητικές στροφές και τα ταχύτατα σικέιν της. Η πίστα, που συχνά περιγράφεται ως μία από τις καλύτερες πίστες στον κόσμο, αποτελεί πεδίο δοκιμών για τα μοντέλα επιδόσεων της Honda.

Honda Civic Type R

Το προηγούμενο ρεκόρ γύρου με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς στη Suzuka ήταν 2 λεπτά 23.993 δευτερόλεπτα και είχε σημειωθεί από το Civic Type R Limited Edition τον Φεβρουάριο του 2020. Ας δούμε μερικά πλάνα από το νέο Honda Civic Type R στην πίστα της Suzuka.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ