top icon
Επικαιρότητα

Το Playstation 5 έρχεται στο νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Honda

Honda και Sony θέλουν να ενσωματώσουν την παιχνιδομηχανή Playstation 5 στο επερχόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της κοινοπραξίας, με απώτερο σκοπό να προσφέρουν ένα νέο πακέτο ψυχαγωγίας και να ανταγωνιστούν την Tesla.

Μετά την συμφωνία για κοινοπραξία μεταξύ της Honda Motor Co. Ltd και της Sony Group Corporation (διαβάστε περισσότερα εδώ) και δημιουργίας της Sony Honda Mobility, ήρθε η πρώτη αποκάλυψη για το τι θα περιλαμβάνει το επερχόμενο ηλεκτρικό όχημα της κοινοπραξίας.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε την παιχνιδομηχανή Playstation 5 της Sony να βρίσκεται στον εξοπλισμό του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της κοινοπραξίας. Σκοπός είναι να δοθεί έμφαση στην ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και το gaming, κάνοντας το όχημα μια συσκευή παραγωγής περιεχομένου. O πρόεδρος της εταιρείας, Ιζούμι Καουανίσι, δήλωσε πως “η Sony έχει τις κατάλληλες υπηρεσίες και τεχνολογίες που λατρεύει ο κόσμος και αυτό είναι το όπλο μας απέναντι στην Tesla“.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Honda Mobility, Γιασουχίντε Μιζούνο, εξήγησε ότι το μελλοντικό hardware “θα εξυπηρετεί την ψυχαγωγία και το δίκτυο που θα θέλαμε να προσφέρουμε στους χρήστες των οχημάτων μας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Honda
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ