top icon
Επικαιρότητα

Η νέα BMW M5 πρωταγωνιστεί στο νέο «Mission Impossible – Fallout» (+videos)

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στη μεγάλη οθόνη πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου με τον Tom Cruise στο τιμόνι της νέας BMW M5.

Η νέα ταινία «Mission Impossible Fallout» βρίσκει τον Ethan Hunt (Tom Cruise) και την ομάδα του (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), μαζί με κάποιους γνωστούς συμμάχους τους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan), σ’ έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο μετά από μια αποτυχημένη αποστολή. Ο Henry Cavill, η Angela Bassett και η Vanessa Kirby συμμετέχουν επίσης στο δυναμικό cast της ταινίας, με τον σκηνοθέτη Christopher McQuarrie να επιστρέφει πίσω από τις κάμερες.

Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer της ταινίας

Στην ταινία «συμπρωταγωνιστεί» η νέα BMW M5 αλλά και πολλά ακόμα μοντέλα του Βαυαρού κατασκευαστή, όπως μια Σειρά 5 Sedan του 1986, μια «7άρα» και το BMW R nineT Scrambler.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε τη νέα BMW M5 στη Σλοβενία

«Η BMW και η “Mission Impossible” συνδυάζονται τέλεια. Είμαστε υπερήφανοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Paramount Pictures καθώς τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες μας έχουν κατορθώσει να βελτιώσουν αυτή τη σειρά εμβληματικών ταινιών ξανά και ξανά», δηλώνουν οι άνθρωποι του BMW Group.

Η συνεργασία της BMW με την Paramount Pictures στην παραγωγή της ταινίας χρονολογείται από το 2011, χρονιά που το i Vision Dynamics, ο πρόγονος του i8, έδωσε το «παρών» στο Mission Impossible – Ghost Protocol». Το 2015, στο «Mission: Impossible – Rogue Nation» πρωταγωνιστής ήταν η BMW M3 αλλά και η S 1000 RR._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ