top icon
Επικαιρότητα

Και το ανανεωμένο DS4 στη Φρανκφούρτη

Αποκάλυψη για το ανανεωμένο DS4 της Citroen, που πλέον είναι θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος.

Για πρώτη φορά, το ανανεωμένο γαλλικό χάτσμπακ θα προσφέρεται στην «κλασσική» 5θυρη έκδοση που γνωρίσαμε στο πρόσφατο παρελθόν καθώς πλέον και στην πιο «περιπετειώδη» Crossback, η οποία «πατά» πάνω σε ένα ψηλότερο κατά 30 χλστ. αμάξωμα, επεμβάσεις στη σχεδίαση (βλ. τροχούς, προφυλακτήρες, πλευρικά προστατευτικά, μπάρες οροφής κοκ) που του προσδίδουν μια εμφάνιση που παραπέμπει σε crossover μοντέλο.

Συνολικά και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν πλέον νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και επανασχεδιασμένη μάσκα, η οποία κοσμείται από το λογότυπο της υπο-μάρκας DS στο μέσον της. Στο εσωτερικό, οι ιθύνοντες της γαλλικής φίρμας προέβησαν σε αισθητικού κυρίως περιεχομένου επεμβάσεις που εστιάζονται στις επενδύσεις των θυρών και των καθισμάτων, καθώς και στη νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών διαμέτρου 7 ιντσών. Επίσης, θέλοντας να βελτιώσουν την παρεχόμενη εργονομία, η κεντρική κονσόλα της καμπίνας διαθέτει πλέον… 12 λιγότερα κουμπιά!

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι Γάλλοι προσφέρουν πλέον το ανανεωμένο DS4 με αρκετές επιλογές εξατομίκευσης, με κυριότερες εκείνες που αφορούν την διχρωμία των εξωτερικών επιφανειών, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα όσον αφορά στην οροφή, την πίσω αεροτομή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Η γκάμα των διαθέσιμων μηχανικών συνόλων περιλαμβάνει 3+3 στο σύνολο μηχανικά σύνολα. Σε ότι αφορά τους βενζινοκινητήρες, οι απόδοση για τον βασικό PureTech ξεκινά από τους 130 ίππους και για τον κορυφαίο THP, τους 210 ίππους. «Ενδιάμεσα», οι Γάλλοι προσφέρουν το ίδιο μηχανικό σύνολο με απόδοση 165 ίππων. Σε ότι έχει να κάνει με τους ντίζελ (γενιά Blue HDi), οι αποδόσεις κυμαίνονται στους 120, 150 και 180 ίππους._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ