top icon
Κόσμος

Ακυρώθηκε η Έκθεση Γενεύης

Οι διοργανωτές της Έκθεσης Γενεύης που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Φεβρουάριο στην ελβετική πόλη ανακοίνωσαν την ακύρωσή της.

Το ίδρυμα Comité permanent du Salon international de l’automobile, ως διοργανωτής της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), ανακοίνωσε την ακύρωσή της για το 2023.

«Λόγω της αβεβαιότητας στην παγκόσμια οικονομία και γεωπολιτική, καθώς και των κινδύνων που σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας, οι διοργανωτές αποφάσισαν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στον προγραμματισμό της εκδήλωσης στη Ντόχα το 2023», δήλωσε ο Maurice Turettini, Πρόεδρος της του ιδρύματος Comité permanent du Salon international de l’automobile.

Έκθεση Γενεύης

Όπως είχε επιβεβαιωθεί τον περασμένο Απρίλιο, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2023 ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 19 Φεβρουαρίου. Ο Maurice Turettini δήλωσε ότι το ίδρυμα έκανε ό,τι μπορούσε για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στην ελβετική πόλη που υποτίθεται ότι θα λάμβανε χώρα εκεί με βελτιωμένη μορφή. Ωστόσο, «οι κίνδυνοι υπερίσχυσαν των ευκαιριών», προσέθεσε ο Turettini.

Μολαταύτα, το δεύτερο σκέλος της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2023 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Κατάρ τον Νοέμβριο του 2023. Προς ώρας, δεν έχουν οριστεί συγκεκριμένες ημερομηνίες, ωστόσο γνωστό είναι ότι η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έκθεση Γενεύης πραγματοποιήθηκε σε «φυσική μορφή» για τελευταία φορά το 2019.

Έκθεση Γενεύης

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ