top icon
Κόσμος

Alfa Romeo Junior: Διαθέσιμη για online παραγγελίες στην Ιταλία – Πόσο στοιχίζει

Η πολυαναμενόμενη Alfa Romeo Junior ξεκινάει την εμπορική της πορεία στη γείτονα χώρα, και είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις.

Η Alfa Romeo Junior (πρώην Milano) βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τους Ιταλούς να απολαμβάνουν τη δημοσιότητα που έχει πάρει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο τους. Το B-SUV της Alfa Romeo ξεκινάει την εμπορική του πορεία στην Ιταλία, καθώς είναι διαθέσιμο για online παραγγελίες.

Δείτε επίσης την πρεμιέρα της Alfa Romeo Junior

Alfa Romeo Junior

Οι εκδόσεις που διατίθεται είναι η υβριδική με τους 136 ίππους, με τιμή από 31.900 ευρώ και η αμιγώς ηλεκτρική των 156 ίππων, που στοιχίζει 41.500 ευρώ,, χωρίς να υπολογίζεται η κρατική επιδότηση που ισχύει για τα ηλεκτρικά μοντέλα. Όσον αφορά την εξοπλιστική έκδοση είναι η Speciale.

Η υβριδική έκδοση της Junior εφοδιάζεται με έναν 3κύλινδρο κινητήρα 1,2 λίτρων με 136 ίππους και 230 Nm ροπής, που υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 206 χλμ./ώρα, με τις εκπομπές CO2 να είναι 117 γρ./χλμ.

Alfa Romeo Junior

Από την άλλη, η ηλεκτρική έκδοση αποδίδει 156 ίππους και 260 Nm ροπής, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 150 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9 δευτερόλεπτα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 54 kWh και η αυτονομία αγγίζει τα 408 χιλιόμετρα σε μικτή χρήση, ενώ εντός πόλης μπορεί να φτάσει και τα 584 χιλιόμετρα.

Εξοπλισμός

Ο βασικός εξοπλισμός της Alfa Romeo Junior είναι πλούσιος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς LED, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες.

Επίσης, όσον αφορά το εσωτερικό διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών, αλλά και σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση, αυτόματο κλιματισμό, ατμοσφαιρικό φωτισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα πίσω.

Στον τομέα της ασφάλειας θα βρείτε προσαρμοζόμενο cruise control, με αυτόματο Stop&Go, σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.

Alfa Romeo Junior

Alfa Romeo Junior

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ