Η βρετανική εταιρεία προχωρά στην αισθητική και όχι μόνο αναβάθμιση του Range Rover προαναγγέλλοντας συγχρόνως την έλευση την υβριδικής εκδοχής του.

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα πολυτελή SUV της αγοράς, το Range Rover, φρεσκάρεται αισθητικά κατά τα πρότυπα της έκδοσης Sport, που αποκαλύφθηκε μόλις πριν μία εβδομάδα. Με το σλόγκαν «οι πελάτες μας δεν θέλουν να αλλάξει, απλά να γίνει καλύτερο», οι Βρετανοί προχώρησαν σε μικρές αισθητικές τροποποιήσεις στην εξωτερική του περιβολή της τέταρτης γενιάς του μοντέλου τους. Έτσι, οι πινελιές ανανέωσης, όντας δυσδιάκριτες με την πρώτη ματιά, περιορίζονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα, στα τροποποιημένα φώτα LED εμπρός, στο νέο πίσω προφυλακτήρα και στις διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, οι δυνητικοί αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα νέα και φαρδύτερα εμπρός καθίσματα που πλέον ρυθμίζονται σε 24 κατευθύνσεις διαθέτοντας το δικό τους, αυτόνομο σύστημα κλιματισμού, καθώς και μηχανισμό για μασάζ, λειτουργίες που κάλλιστα μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας απλής και εύχρηστης εφαρμογής (app) του κινητού σας. Από εκεί και πέρα, στην καμπίνα το «παρών» δίνε τα γνωστό infotainment σύστημα InControl Touch Pro Duo, ενώ διάσπαρτες σε αυτή είναι και οι 17 διαφορετικές υποδοχές για τη σύνδεση των ηλεκτρονικών σας συσκευών (πρίζες 12V, USB, HDMI.

Το ενδιαφέρον σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη εστιάζεται ασφαλώς στην προσθήκη της υβριδικής έκδοσης P400e, η οποία κινείται από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα που συνδυαστικά αποδίδουν 404 ίππους και ροπή 640 Nm. Η αυτονομία κίνησης της εν λόγω εκδοχής του ανανεωμένου Range Rover αποκλειστικά με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα ανέρχεται στα 51 χλμ.

Η δε κορυφαία έκδοση SV Autobiography Dynamic συνεχίζει να κινείται από τον γνωστό 5λιτρο V8 της βρετανικής εταιρείας που πλέον αποδίδει 557 ίππους._Χ.Α.

Δείτε στη συνέχεια και το σχετικό επίσημο βίντεο της Land Rover

Ποιο μοντέλο πιστεύετε ότι θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο «Car of The Year 2020»;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά