top icon
Επικαιρότητα

Audi Sportback Concept

Το σαλόνι του Ντιτρόιτ επέλεξε η Audi για να παρουσιάσει τις νέες σχεδιαστικές ανησυχίες της, καθώς εισέρχεται σε μια πολύ ιδιάζουσα κατηγορία.

Το σαλόνι του Ντιτρόιτ επέλεξε η Audi για να παρουσιάσει τις νέες σχεδιαστικές ανησυχίες της, καθώς εισέρχεται σε μια πολύ ιδιάζουσα κατηγορία. Το Sportback Concept αποτελεί ουσιαστικά προάγγελο του Α7, του πολυτελούς τετράθυρου κουπέ που θα σταθεί απέναντι από τις Mercedes CLS και Porsche Panamera. Αρκετές από τις σχεδιαστικές πινελιές του πρωτοτύπου, όπως η μάσκα, θυμίζουν το A1 Concept, ενώ άλλα στοιχεία, όπως το πίσω μέρος, πλησιάζουν στην αισθητική του A5.
 
Ο κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται είναι τρίλιτρος ντίζελ, διάταξης V6, με απόδοση 225 ίππων και ροπή στρέψης 550 Nm. Για την μεταφορά ισχύος στους τροχούς φροντίζει το επτατάχυτο κιβώτιο S Tronic. Όσο για τις εκπομπές ρύπων, πρόκειται για το πιο «καθαρό» πετρελαιοκίνητο Audi, αφού το μηχανικό του σύνολο πληρεί ήδη τις προδιαγραφές Euro 6, καθώς και τις αντίστοιχες αυστηρότατες νόρμες που έχει θεσπίσει η πολιτεία της Καλιφόρνια. _Β.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ