top icon
Κόσμος

Αυτό είναι το πρώτο video της Alfa Romeo Milano

Η Alfa Romeo Milano θα κάνει επίσημα πρεμιέρα στις 10 Απριλίου, με την ιταλική εταιρεία να δίνει σήμερα ένα σύντομο video με τις πρώτες λεπτομέρειες του μικρού SUV της.

Η επίσημη παρουσίαση της πολυαναμενόμενης Alfa Romeo Milano έχει προγραμματιστεί για τις 10 Απριλίου. Μέχρι τότε όμως η ιταλική εταιρεία έχει φροντίσει να κρατά το ενδιαφέρον ψηλά, τροφοδοτώντας το κοινό με πληροφορίες που αφορούν το μικρό, επερχόμενο SUV της.

Ένα σύντομο σε διάρκεια video ανέβασε στο Instagram η Alfa Romeo, που αφορά τη νέα Milano, τρεις εβδομάδες πριν την επίσημη «πρώτη» του μοντέλου. Η αποκάλυψη δεν είναι μεγάλη, καθώς αφορά το όνομα του μοντέλου που εμφανίζεται πάνω στο αμάξωμα.

Στην πραγματικότητα η Alfa Romeo μας έχει δώσει αρκετές πληροφορίες μέχρι τώρα, καθώς γνωρίζουμε μεταξύ άλλων, ότι θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP, που χρησιμοποιείται για τα Jeep Avenger και Fiat 600, όπως επίσης και για τη νέα Lancia Ypsilon, ενώ έχουμε και φωτογραφίες του αυτοκινήτου στην πίστα δοκιμών με καμουφλάζ (δείτε εδώ).

Alfa Romeo Milano teaser

Alfa Romeo Milano

Στην ηλεκτρική της εκδοχή θα εφοδιάζεται με έναν κινητήρα απόδοσης 156 ίππων που συνδυάζεται με μπαταρία 51 kWh, που θα χαρίζει στο αυτοκίνητο αυτονομία της τάξης των 400 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τον κύκλο μέτρησης WLTP.

Δείτε επίσης: Όλα όσα γνωρίζουμε για την Alfa Romeo Milano

Επιπλέον, αναμένεται να εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 1,2 λίτρων ήπιας υβριδικής τεχνολογίας και απόδοσης 100 ίππων, με τη μετάδοση της κίνησης να περνάει, όπως και στην ηλεκτρική έκδοση, στους εμπρός τροχούς. Όπως έχει ανακοινώσει η Alfa Romeo, αργότερα θα υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση της Milano.

Alfa Romeo Milano teaser

Alfa Romeo Milano

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ