top icon
Κόσμος

Δισεκατομμυριούχος ανέβασε τη Rolls-Royce στο ρετιρέ του 44ου ορόφου (video)

Οι έχοντες αμέτρητα χρήματα δεν ξέρουν πως να τα ξοδέψουν. Αυτός ο Κινέζος είπε λοιπόν να πάρει γερανό και να βάλει τη Rolls-Royce στο ρετιρέ του.

Οι δισεκατομμυριούχοι σπαταλάνε αμέτρητα χρήματα σε σκάφη, αυτοκίνητα και πολυτελής κατοικίες. Συνηθίζουν να κάνουν πράγματα που για εμάς τους κοινούς θνητούς φαντάζουν ακατανόητα, όπως αυτός ο Κινέζος.

Ο συγκεκριμένος κύριος θέλησε να απολαμβάνει την Rolls-Royce όχι μόνο στον δρόμο, αλλά και στην οικία του. Αντί να την παρκάρει στο γκαράζ όμως, αποφάσισε να την μεταφέρει στο ρετιρέ της κατοικίας του.

Rolls-Royce

Έτσι, μίσθωσε μια εταιρεία και ζήτησε να ανεβάσουν την Ghost στον 44ο όροφο της οικίας του. Η επιχείρηση προφανώς και δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού έπρεπε να βρεθεί ο κατάλληλος γερανός και εξειδικευμένοι χειριστές.

Πλάνα και εικόνες που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το αυτοκίνητο να ανυψώνεται έως το ρετιρέ σε ύψος 167 μέτρων και μια ομάδα εργατών να το παραλαμβάνει και να το τοποθετεί στο μπαλκόνι του δισεκατομμυριούχου, στην περιοχή Fujian της Κίνας.

Rolls-Royce

Τώρα, το τι θα κάνει το αυτοκίνητο εκεί πάνω, κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον ίδιο. Όσο για το πως θα το κατεβάσει ξανά κάτω, δεν φαίνεται να τον απασχολεί και ιδιαίτερα. Με κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ο γερανός θα έρθει πάλι, θα το φορτώσει και οι τροχοί της υπέροχης Rolls-Royce Ghost θα πατήσουν ξανά την άσφαλτο.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ