top icon
Κόσμος

Δωρεάν φόρτιση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Εταιρεία προσφέρει δωρεάν φόρτιση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αντλώντας μεγάλο μέρος των εσόδων της από τη διαφήμιση στα σημεία φόρτισης δίπλα στους δρόμους.

Ένα νέο δημόσιο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων άνοιξε στο Ηνωμένο Βασίλειο, υιοθετώντας ένα πολύ διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο. Το δίκτυο της Jolt προσφέρει δωρεάν φόρτιση και αντλεί μεγάλο μέρος των εσόδων του από τη διαφήμιση στα σημεία φόρτισης δίπλα στους δρόμους. Η αυστραλιανή εταιρεία Jolt λειτουργεί ήδη στη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ και σχεδιάζει να αναπτύξει χιλιάδες σταθμούς φόρτισης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

JOLT EV charger

Οι πρώτοι της φορτιστές συνεχούς ρεύματος βρίσκονται στο Λονδίνο, όπου προσφέρει στους οδηγούς 7kWh ηλεκτρικής ενέργειας (αρκετή για διαδρομές περίπου 50 χιλιομέτρων) δωρεάν. Μόλις οι οδηγοί καταναλώσουν 7 kWh σε μια ημερολογιακή ημέρα, θα πρέπει να πληρώσουν μια τιμή ανά kWh για τις επόμενες φορτίσεις. Σύμφωνα με την αυστραλιανής προέλευσης εταιρεία Jolt, οι κάτοχοι και οι χρήστες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με αυτή την προσφορά θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν σχεδόν 1.000 ευρώ κάθε χρόνο από το κόστος φόρτισης των οχημάτων τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ