Επικαιρότητα Κόσμος

Δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα από το Groupe Renault

Στα πλαίσια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης με την ονομασία Renault eWays, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 26 Οκτωβρίου, το Groupe Renault θα παρουσιάσει δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα «ξεδιπλώνοντας» συγχρόνως τη στρατηγική του στον τομέα των εξηλεκτρισμένων οχημάτων.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση των Γάλλων, το Groupe Renault θα διοργανώσει από τις 15 έως και τις 26 Οκτωβρίου ένα μοναδικό διαδικτυακό event με την ονομασία Renault eWays, το οποίο θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτρική κινητικότητα του σήμερα αλλά και του αύριο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η διευρυμένη γκάμα των ηλεκτρικών και ηλεκτροκίνητων μοντέλων του γαλλικού ομίλου, όπως για παράδειγμα το Renault Arkana E-TECH Hybrid, το οποίο ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απόβασή του στην Ευρώπη.

Renault

Από τις 15 Οκτωβρίου, η Luca de Meo, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Groupe Renault, θα εγκαινιάσει την εκδήλωση Renault eWays και θα παρουσιάσει τις 100% ηλεκτρικές και υβριδικές καινοτομίες της ομίλου.

Ωστόσο, η σημαντικότερη είδηση που αναμένεται να «βγει» από την Renault eWays είναι η παγκόσμια πρεμιέρα δύο νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Το πρώτο από αυτά θα φέρει τα σήματα της Renault και όντας σε πρωτότυπη μορφή, θα ανήκει στην κατηγορία των SUV μοντέλων «πατώντας» σε ένα δάπεδο με την ονομασία CMF-EV. Το δεύτερο από αυτά θα κοσμείται από τα σήματα της Dacia, φέροντας την ονομασία Spring - σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία, πρόκειται για «το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που είναι προσβάσιμο σε όλους».

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου