top icon
Κόσμος

Έχει κάνει 1,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα με ένα Tesla Model S και συνεχίζει (video)

Ένας Γερμανός έχει συμπληρώσει 1,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα με το Tesla Model S που έχει στην κατοχή του και συνεχίζει το… ταξίδι.

Έχουμε ακούσει για αυτοκίνητα με χιλιάδες και εκατομμύρια χιλιόμετρα στο οδόμετρό τους, αλλά αυτά είναι στην πλειονότητά τους diesel και τα περισσότερα επαγγελματικά. Στην περίπτωση του θέματος όμως έχουμε ένα αναμφίβολα ξεχωριστό περιστατικό, καθώς ένας Γερμανός που έχει στην κατοχή του ένα Tesla Model S, έχει καλύψει μέχρι τώρα 1,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα.

tesla

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο video που ακολουθεί στο τέλος του θέματος, πρόσφατα άλλαξε τα χιλιόμετρα που αναγράφει επάνω στο αμάξωμα, από το «1,8» σε «1,9», έχοντας σκοπό να συνεχίσει τα ταξίδια με το αμιγώς ηλεκτρικό του αυτοκίνητο και ανεβάσει ακόμα περισσότερο το… κοντέρ.

Στις ιστορίες με αυτοκίνητα που είχαν πάρα πολλά χιλιόμετρα ανήκει μεταξύ άλλων και ένα Volvo P1800, το οποίο είχε στο οδόμετρό του περισσότερα από 5 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από καινούργιο μέχρι και τη συμπλήρωση των παραπάνω χιλιομέτρων άλλαξε δύο μόλις κινητήρες.

tesla

Από την άλλη, το Tesla Model S του θέματος έχει αλλάξει τέσσερις μπαταρίες και 13 κινητήρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του δεν είναι επαγγελματίας, αλλά έχει το Model S για προσωπικό του όχημα. Το αγόρασε μεταχειρισμένο το 2014, με 30.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του και από τότε δεν σταμάτησε να το οδηγεί.

tesla

Δεν περιορίστηκε στα εδάφη της Ευρώπης, αλλά ταξίδεψε μεταξύ άλλων στην Κίνα, το Μαρόκο και το οδήγησε ακόμα και σε άμμο. Φυσικά αντιμετώπισε τις δυσκολίες που προέκυψαν από το δίκτυο φόρτισης ανά τον κόσμο, αλλά όπως φαίνεται τα κατάφερε.

Για την ιστορία, ο Στην κατοχή του ο κ. Gemmingen-Hornberg δεν έχει μόνο αυτό το Tesla στην κατοχή του, καθώς είναι ιδιοκτήτης ενός Tesla Roadster, με το οποίο έχει διανύσει 735.000 χιλιόμετρα. Η ζωή του όλη μέσα σε ένα αυτοκίνητο…

tesla

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ