top icon
Κόσμος

Ένα Tesla Cybertruck από… ξύλο (video)

Ένας πολυτεχνίτης με κανάλι στο YouTube δημιούργησε το δικό του Tesla Cybertruck, όχι όμως χρησιμοποιώντας εξωτικά υλικά, αλλά απλό ξύλο, με το μοντέλο να απόλυτα λειτουργικό.

Μια ρέπλικα του Telsa Cybertruck κατασκεύασε ένας «ανήσυχος» άνθρωπος, χρησιμοποιώντας ξύλο για βασικό υλικό. Χρειάστηκε 100 ημέρες για να ολοκληρώσει το έργο, ενώ του στοίχησε 15.000 δολάρια.

Ο Truong Van Dao από το Βιετνάμ, δεν είναι απλώς ένας ξυλουργός με δημιουργικό μυαλό, αλλά και ένας τολμηρός άνθρωπος, καθώς όταν ολοκλήρωσε το έργο του, έστειλε στον Elon Musk ένα σχετικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube ND-Woodworking Art έχει αναρτήσει όλη τη διαδικασία για την κατασκευή του μοντέλου, ενώ εκεί μπορείτε να δείτε και άλλες παρόμοιες κατασκευές, όπως μεταξύ άλλων μια Bugatti, ένα Mercedes αλλά και ένα Audi Skysphere.

Tesla Cybertruck wooden

Όσον αφορά το Telsa Cybertruck, αφού ξεκίνησε την κατασκευή με ένα μεταλλικό σασί, πλαίσιο και τροχούς, πρόσθεσε τα ξύλινα πάνελ, τα καθίσματα και τα τάσια των τροχών, όλα από ξύλο. Η κατασκευή είναι αδιάβροχη, όπως τονίζει ο Truong Van Dao και λειτουργική.

Δείτε επίσης την επίσημη αποκάλυψη του Tesla Cybertruck

Επίσης έχει κατασκευάσει για τον μικρό του γιο ένα Cyberquad, το οποίο χωράει κανονικά στο πίσω μέρος του Cybertruck.

Το μήνυμα έφτασε στον Elon Musk, ο οποίος απάντησε σχετικά με το «αν του αρέσει» σύντομα και περιεκτικά, ότι «Βέβαια, το εκτιμώ πολύ».

Tesla Cybertruck wooden

Tesla Cybertruck wooden

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ