top icon
Κόσμος

Enyaq iV 50: To ηλεκτρικό της Skoda με τιμή κάτω από 40.000€

Tο ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση «50», που θα κοστίζει κάτω από 40.000€.

Η Skoda διευρύνει την υφιστάμενη γκάμα εκδόσεων του ηλεκτρικού Enyaq  iV με μια νέα έκδοση που καθιστά το μοντέλο ακόμα πιο προσιτό.

Με κόστος κάτω από 40.000€, το νέο Enyaq iV 50 τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος κινεί τους πίσω τροχούς αποδίδοντας 98 kW, δηλαδή 148 ίππους.

Μια μπαταρία υψηλής τάσης με χωρητικότητα 55 kWh (ωφέλιμη: 52 kWh) εξασφαλίζει στο νέο Enyaq iV 50 μια αυτονομία 365 χιλιομέτρων στον κύκλο WLTP. Σε σταθμούς ταχείας φόρτισης DC, η μπαταρία μπορεί να ανακτήσει ενέργεια από το 10% έως το 80% της χωρητικότητάς της σε 36 λεπτά, με μέγιστη ισχύ φόρτισης 110 kW.

Το Enyaq iV 50 «πατά» σε τροχούς 19 ιντσών και είναι εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας στάνταρ. Στο εσωτερικό μια κεντρική οθόνη αφής 13 ιντσών με λειτουργία πλοήγησης ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό, όπως και ένα από τα διάσημα χαρακτηριστικά Simply Clever της Škoda: η θέση για ομπρέλα στην πόρτα του οδηγού.

Το Škoda Enyaq iV 50 θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, για παράδειγμα, τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ