top icon
Κόσμος

Επίσημη εμφάνιση του VW Golf R

Μια πρώτη εικόνα του επερχόμενου VW Golf R, μας έδωσε η γερμανική εταιρεία, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις δοκιμές του στα χιόνια.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Golf η VW επιβεβαιώνει και την παραγωγή του γρήγορου Golf R, το οποίο θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι. Η ισχυρή εκδοχή του μικρομεσαίου γερμανικού μοντέλου έλειπε από την παρουσίαση της νέας γενιάς του και σκόπιμα, καθώς η VW ήθελε να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή.

Λίγες μέρες μετά λοιπόν επανέρχεται, με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Golf R, που το δείχνει σε πεδίο δοκιμών που περιλαμβάνει χιόνια και βρίσκεται στην Αυστρία. Το τετρακίνητο μοντέλο είναι βαμμένο σε μπλε χρώμα και ντυμένο με ένα καμουφλάζ, που ελάχιστα κρύβει πλέον, μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς του.

VW-Golf-R

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχει κάποιες ξεχωριστές λεπτομέρειες, όπως όλες οι γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων. Ανασχεδιασμένος είναι ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ πατάει και σε μεγάλες ζάντες αλουμινίου μαύρου χρώματος.

Δείτε επίσης: Πρεμιέρα για το νέο VW Golf

Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά στοιχεία του δεν έδωσε στη δημοσιότητα η VW, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και η νέα γενιά του Golf R να εφοδιάζεται με ένα 2λιτρο turbo κινητήρα, ο οποίος όμως για την περίσταση αναμένεται να αποδίδει 330 ίππους, με τη μετάδοση της κίνησης να περνάει και στους τέσσερις τροχούς.

VW-Golf-R

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν επίσης κάποιες αλλαγές που θα αφορούν τη σπορ εικόνα του μοντέλου. Νέο θα είναι το τιμόνι, όπως φυσικά και τα καθίσματα, που θα διακρίνονται, πέρα από τη πιο σπορ εικόνα τους, για την καλύτερη πλευρική στήριξη που θα προσφέρουν στο σώμα. Φυσικά θα εξοπλίζεται με όλα τα καλούδια της νέας γενιάς του Golf, όπως το νέο σύστημα infotainment με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Το νέο VW Golf R θα λανσαριστεί και επίσημα, με κάθε λεπτομέρεια μέσα στο καλοκαίρι του 2024, μαζί με τον εορτασμό των 50 ετών ζωής του Golf όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι Γερμανοί.

VW-Golf-R

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW-Golf-R
  • VW-Golf-R
  • VW-Golf-R
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ