top icon
Κόσμος

H Toyota «προλογίζει» το νέο C-HR

Με ακόμα πιο τολμηρή σχεδίαση, το νέο Toyota C-HR, που σήμερα «φωτογραφίζεται» μέσω του πρωτοτύπου Prologue, θα προσφέρεται σε plug-in υβριδική έκδοση.

Η Toyota βουτά ακόμα πιο βαθιά στα ηλεκτροκίνητα μονοπάτια της σύγχρονης αυτοκινητικής σκακιέρας δίνοντας σήμερα με το νέο και πρωτότυπο, ασφαλώς, C-HR Prologue μια πρώτη γεύση του αυτοκινήτου που θα παραλάβει τη σκυτάλη το 2024 από το τρέχον crossover μοντέλο των Ιαπώνων

Το νέο C-HR, όπως καταδεικνύει σήμερα ο πρωτότυπος… προπομπός του, προχωρά ένα βήμα παραπέρα την τόλμη που επέδειξε τόσο το πρωτότυπο του 2014, όσο και η έκδοση παραγωγής που είδε το φως της δημοσιότητας δύο χρόνια αργότερα.

Toyota C-HR Prologue

Φιλοτεχνημένο, όπως και το C-HR πρώτης γενιάς, από το σχεδιαστικό κέντρο ED2 της Toyota που βρίσκεται στη Γαλλία, το πρωτότυπο δηλώνει με σαφήνεια ότι «η Toyota παραμένει πιστή σε αυτό που έκανε το πρώτο C-HR τόσο πετυχημένο». Αυτό πάντως που είναι σαφές σε επίπεδο αισθητικής είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα crossover με ακόμα πιο τολμηρή προσέγγιση, μεγαλύτερους τροχούς και μικρότερους προβόλους, στοιχεία που αυξάνουν ακόμα περισσότερο την σπορ εικόνα του αυτοκινήτου και, σύμφωνα με την Toyota, ενισχύουν την ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Toyota C-HR Prologue

Σημαντικές αλλαγές, σε σχέση με το C-HR MkI, εντοπίζονται στο εμπρός μέρος, όπου η Toyota υιοθετεί μια πιο… τρισδιάστατη προσέγγιση, αντίστοιχη με εκείνη που είδαμε στο αμιγώς ηλεκτρικό bZ4X – καθώς και σε ένα ακόμα SUV που είχε παρουσιαστεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα υπό τη μορφή του πρωτοτύπου bZ Compact SUV Concept και αναμένεται να πλαισιώσει τη γκάμα των SUV μοντέλων του Ιάπωνα κατασκευαστή στο εγγύς μέλλον.

Toyota C-HR Prologue

Αυτό που είναι επίσης σαφές και ξεκάθαρο είναι ότι η έκδοση παραγωγής του νέου C-HR θα αποτελέσει την τρίτη plug-in υβριδική πρόταση στη γκάμα της Toyota, δίπλα στο τρέχον RAV4 και το νέο Prius (διαβάστε περισσότερα εδώ). Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι ιθύνοντες της εταιρείας, το νέο C-HR «θα φέρει μπαταρίες που θα κατασκευάζονται στην Ευρώπη».

Toyota C-HR Prologue

Προς ώρας πάντως και με δεδομένο ότι απέχουμε τουλάχιστον ένα χρόνο από τα επίσημα αποκαλυπτήρια της έκδοσης παραγωγής, η Toyota κρατά κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά τις προδιαγραφές του νέου C-HR – αν και πιθανό είναι πολλές από αυτές να παραπέμπουν στις αντίστοιχες του νέου Prius.

Toyota C-HR Prologue

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota C-HR Prologue
  • Toyota C-HR Prologue
  • Toyota C-HR Prologue
  • Toyota C-HR Prologue
  • Toyota C-HR Prologue
  • Toyota C-HR Prologue
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ