Επικαιρότητα Κόσμος

Η Alfa Romeo στην έκθεση του Ντουμπάι

Η Alfa Romeo έχει ισχυρή παρουσία στη φετινή διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Ντουμπάι (14 έως 18 Νοεμβρίου) και παρουσιάζει όλα τα μοντέλα που ενσαρκώνουν με την έκφραση La Meccanica delle emocioni και το σπορ DNA της εταιρείας.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Alfa Romeo Stelvio, το πρώτο SUV της εταιρείας. Στην έκθεση παρουσιάζονται δύο εκδόσεις του μοντέλου: η Stelvio Super και η Stelvio Quadrifoglio, η πρώτη Quadrifoglio σε SUV. Συγκεκριμένα η Stelvio Quadrifoglio της έκθεσης εμφανίζεται με κόκκινο Racing χρώμα που αναδεικνύει το προφίλ της. Η δεύτερη έκδοση της Stelvio που παρουσιάζεται στο Ντουμπάι είναι η Super σε μπλε Misano χρώμα. Κάτω από το καπό του είναι τοποθετημένος ένας δίλιτρος βενζινοκινητήρας 280 ίππων που συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και το σύστημα τετρακίνησης Q4 all-wheel drive. Το αυτοκίνητο διαθέτει σπορ εσωτερικό με δερμάτινα ηλεκτρικά καθίσματα και αλουμινένια ένθετα. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι ενισχυμένη με αποκλειστικά σκούρα γυαλιστερά αξεσουάρ της Mopar: μπροστινή γρίλια σε σχήμα V, καπάκια καθρεπτών, πίσω προστατευτική μπάρα και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Η Giulia Quadrifoglio είναι παρούσα επίσης στο Ντουμπάι.Ένα άλλο αστέρι της έκθεσης είναι η Alfa Romeo 4C, στην Coupe έκδοση και σε μπλε Misano χρώμα. Το περίπτερο της Alfa Romeo στο Ντουμπάι περιλαμβάνει και τη Giulietta Veloce με τον αποκλειστικό υπετροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1750 των 240 ίππων και το κιβώτιο TCT.

Δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά: Stelvio

Με τα νέα κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση:

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου