top icon
Κόσμος

Η BMW κάνει κλειδιά τα έξυπνα τηλέφωνα Android

Ψηφιακά κλειδιά γίνονται τώρα και τα Android smartphone για οχήματα της BMW, επιτρέποντας την επιβίβαση-αποβίβαση στο αυτοκίνητο, αλλά και την εκκίνησή του, χωρίς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη.

Η BMW προσφέρει το Digital Key Plus, το οποίο είναι ήδη -από το 2021- διαθέσιμο σε iPhone και Apple Watch, τώρα και σε λειτουργικό Android. Είναι συμβατό με συσκευές Samsung ή της Google και επιτρέπει στον κάτοχο να επιβιβαστεί και να αποβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να εκκινήσει ή να σβήσει το μοτέρ, χωρίς να βγάλει το smartphone από την τσέπη του.

Το smartphone με Digital Key Plus πλέον αντικαθιστά πλήρως το συμβατικό κλειδί του αυτοκινήτου, προσφέροντας όλες τις δυνατότητες που αυτό έχει, μέσω ραδιοσυχνότητας UWB, η οποία διαθέτει ακριβή ικανότητα εντοπισμού και μέγιστη δυνατή ασφάλεια, εξαλείφοντας το κίνδυνο επιθέσεων αναμετάδοσης.

Έτσι, με το smartphone στην τσέπη και πλησιάζοντας ή κατά την απομάκρυνση από το αυτοκίνητο, αυτό αντιδρά αυτόματα, με ένα σήμα, από τα εμπρός και πίσω φώτα, όπως επίσης και ενεργοποιώντας το φωτισμό περιοχής εισόδου (light carpet), ανάλογα φυσικά με τον εξοπλισμό που διαθέτει.

Το Digital Key Plus είναι συμβατό με τα Samsung Galaxy S23+ / Ultra και Google Pixel 7 Pro, αλλά και με ορισμένα παλαιότερα μοντέλα smartphone που διαθέτουν το κατάλληλο hardwareκαι παράγονται μετά από το Νοέμβριο του 2022.

BMW Digital Key

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW Digital Key
  • BMW Digital Key
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ