top icon
Κόσμος

Η νέα BMW M5 κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (video)

Η BMW M μπαίνει στο εορταστικό πνεύμα, με ένα video που έχει πρωταγωνιστή τα Χριστούγεννα αλλά και τη νέα BMW M5, τυλιγμένη σαν δώρο κάτω από το στολισμένο δέντρο.

Ένα video στο πνεύμα των Χριστουγέννων δημιούργησε η BMW για να μας δώσει μια πρώτη εικόνα της επερχόμενης M5, που θα λανσαριστεί μέσα στο 2024. Στη νέα γενιά της θα είναι υβριδική V8, με εξωπραγματική απόδοση που θα φτάνει τους 750 ίππους.

Τυλιγμένη σαν δώρο, το τέλειο για τους λάτρεις των πανίσχυρων μοντέλων με τα διακριτικά «M» της BMW, αποκαλύπτει κάποια στοιχεία από το πολυαναμενόμενο μοντέλο της γερμανικής φίρμας που θα δούμε μέσα στο νέο έτος.

BMW M5 Santa Claus

Μαζί με τα αστέρια στο περιτύλιγμα υπάρχουν και τα διακριτικά «M», που μαρτυρούν το μοντέλο, όπως επίσης και η μεγάλη εισαγωγή στο εμπρός μέρος, αλλά και η αεροτομή στο πίσω.

Το μήνυμα που περνάει η BMW, πέρα από την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, είναι ότι στη νέα γενιά της η M5 θα είναι εξηλετρισμένη. Μαζί με τον μεγάλο V8 που αναμένεται να διατηρήσει, θα έχει και ένα ηλεκτρικό κινητήρα που στο σύνολο θα αποδίδουν 750 ίππους και 1.000 Nm ροπής! Πέρα από την έκδοση Touring που φαίνεται στο video, η επερχόμενη BMW M5 θα είναι διαθέσιμη και με sedan αμάξωμα.

Καλά Χριστούγεννα, με τις καλύτερες ευχές και τα πιο όμορφα δώρα κάτω από δέντρο σας!

BMW M5 Santa Claus

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ